sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Kuulumissii

Tervehys teil kaikil, täs onkii mänt jokunen aika ko on tult kirjuteltuu, mut nyt alko tuntuu silt jotta voisin jottai teil haastella.

Meil kuuluu noi niiko ylleesä ihan hyvvää, mie teen kästöit ja hoijan puutarhaa sen mitä kivuilt kerkiin ja kykenen. Kunto on mänt huonommaks, nyt on sit käsiskii nivelrikkoo, mut silti mie yritän jottain puuhastella,  äskettäin  keppi sai uuvet koristuksetja pithää siihe tehä sopiva kolttukii, vanhaa hautajais mekkoo vähä tuunailin iloisemmaks.  On noit hautajaisii täs oltkii ihan liian kans, enkää ennää jaksant kassella ja pittää täys mustaa.


Ikämies on jo eläkeel ja näyttää hyväst viihtyvän, mootorsaha on vielkii käytös, mut ennää ei katkota kirsikkapuit.


Aikamiespoika  on elleenkii akaton ja soitteloo  ja lauleloo toine levykii on jo tekkeil. Hänel ol vähä harmii ko yhest luomest löytykii syöpä, mut onneks kaik saatii kahel leikkauksel poistettuu. Täs leppäilee mei vanha Lilli, hänel tul lähtö satteenkarsillal, ol nii mahottomana kippee ettei mittää muut konstii ennää olt ko laskee toine pois kärsimäst. Uutta koiraa meil ei ennää koskaa tuu. 

 
Kiitos teil kaikil jotka ootta uskollisest tääl käyneet kurkkimas, ja laitelleet miul viestilöit, ja pitäneet muutenkii yhteyttä.   Jatketaa tarinointii toisel kerral ja varmaa täs tän kesän aikaan.

17 kommenttia:

Kukkaiselämää kirjoitti...

Voi, olen pahoillani Lillin poismenosta. Siellä Mikki pitää Lillille koirien kultaniityillä seuraa.

AnneliPunneli kirjoitti...

Moro, kiva kuulla kuulumisiasi bloginkin kautta, FB:ssähän sillointällöin tapailemme. Elämässä tapahtuu niitä poistumisia yhä tiheämpään kun lähipiiri ikääntyy ja saa monenlaisia vaivoja. Se on surullista. Nyt odotamme KESÄÄ ja kärpäsiä...

Kruunuvuokko kirjoitti...

Olipa todella kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa.
Ihanaa ja aurinkoista kevään jatkoa sinulle.

Ilona Winebridge kirjoitti...

voi miten iloinen olen paluustasi tänne blogimaailman puolelle kosotäti, olen jo sitä kauan odottanut:))
oli surullista lukea Lillin kohtalosta. kuten Sadun Mikki, niin meidän Helmikin pitää nyt Lillille seuraa koirien kultaniityillä. ei meillekkään ole viel otettu uutta koiraa tai kissaa, vaik elämä ilman lemmikkejä välillä niin vaillinaiselta tuntuukin. vieläkin joskus tuntuu, et Helmi olisi tuos vierellä.
elämä ottaa, elämä antaa. onneksi poikasi sai hoidon ajoissa.
tuo Sinun kyynärsauvasi on ihastuttava ja tuunattu mekkosi myös!
toivotaan, et pääsemme kesällä taas värjäyshommiin. itse värjäsin pitkästä aikaa hieman jo vuodenvaihteessa kun punaiset langat loppuivat. nyt olisi tarkoitus sit kesän alusta värjätä enempi. mul on ollut myös kädet siinä kunnossa, etten ole uskaltanut pariin kesään kuumia väripatoja nostella. hyvää alkanutta Vappuviikkoa Sinulle!

Kivipellon Saila kirjoitti...

Olipa niin kivaa kuulla sinusta jälleen Kosotäti! Harmillista, että kipuilua vain jatkuu, mutta aina päivä kerrallaan. Ihanat tuunatut keppikaveri ja kolttu, piristystä mustaan vaatteeseen. Ihanaa, että Lilli saa nyt kivuitta käyskennellä kukkaniityillä kivojen kavereiden kanssa. Elämä on niin rajallista karvatassuillakin, mutta onneksi kauniit muistot kantavat. Olipa hieno juttu, että Aikamiespoika sai hoidon ajoissa!

Kesää kohden mennään, kaikkea hyvää sinulle ja Ikämiehelle!

Pipo-otus kirjoitti...

Aurinkoista kevättä sinne! <3 Kiva kuulla kuulumisia. Elämä siellä jatkuu iloineen ja suruineen. Pidähän lippu korkealla, ja leppoisaa vappua!

Intsu kirjoitti...

Hei Liisa! Kyllä oli iloinen ja ihana yllätys,kun olet täällä. Olen kovasti sinua kaivannut. Hienosti olet mekon tuunannut ja keppi samaa tyyliä. Se on tosi ikävää,kun kädetkin on kipeät,toivon että jotkut lääkkeet auttais ja saisit vielä paljon tehtyä sinun ihania käsitöitä. Ja voi sitä Lilliä. Minä tiedän miten ankaran kova suru on lemmikin menetys. Meillekään ei enää uutta koiraa tule. Koiran kuolemasta tulee syksyllä 3v,mutta tuulikaapin naulakossa yhä sen flexi roikkuu. Ikävä on.

Emilie kirjoitti...

Olipa Oikein kiva yllätys kun kävit päivittämässä tätä blogiasi. Mukava kun käsityöideoita riittää ja muutakin jaksat puuhailla. Elämä on...välillä suruja ja välillä iloisempia aikoja. Näitä iloisempia toivotaan!

Aurinkokujalla kirjoitti...

Minä taidan olla täällä sinun blogissa eka kertaa.
Hauska kun sinä tuolla Karjalan murteela puhut.
Minusta täällä oli niin mukavan tuntuista, että liityn blogiisilukijaksi ja laitan vielä sinun blogin minun lukulistalle, niin muistan sinun blogia seurata.
Tuleppas sinäkin käymään kylässä aurinkokujalla.
Oikein iloista vappua.

Virpi kirjoitti...

Olipa mukava kuulla päivityksiä pitkästä aikaa.
Onneksi aikamiespoika sai ajoissa hoitoa, aina ei niin käy.
Ikävä kuulla Lillistä, on niistä koirista niin paljon iloa, mutta
Lilli elää muistoissa.
Mukavaa kevään jatkoa teille :)

Rantapuikko kirjoitti...

On tosi mukavaa kuulla sinusta ja lueskella mukavia juttujasi.

Liisan kotona kirjoitti...

Olen niin kaivannut sinun hersyvää tekstiäsi, vaikka muutoin tiedän kuulemisiasi tuolta fb:n kautta. Hyvä, että pojan luomi poistettiin ajoissa. Elämä on iloja ja suruja <3

Maatuska / Selätön puutarhuri kirjoitti...

Voi mahoton miten mukava kuulla sinusta! Lillin poismeno ei sitten ollutkaan enää mukavaa kuultavaa, mutta ystävä täytyy päästää kivuistaan.
Harmillista että vaivat lisääntyy niin siellä, kuin täälläkin. Mutta periksi ei olla vielä antamassa, eihän?
Ihanaa kevään ja kesän odotusta, poikkea taas pian tänne.

Irma kirjoitti...

Oi miten kivaa oli kuulla sinusta Tuo kyynärsavasi on niin ihana olet sitä hauskasti tuunannut. Hyvää kevättä sinulle ja voimia kipujen kanssa :)

Best Event Planner kirjoitti...

Aww thanks! I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site, genuine guard post Keep making such stunning post,


Thanks for sharing.Dermatologist in jaipurRegards

Sameer

Simon Durochefort kirjoitti...

Hei, älä ohita tätä viestiä !!!
Olen Simon Durochefort, olen vakava ja rehellinen sijoituspankkiiri, olen ollut rahoitus- ja sijoitusalalla useita vuosia. Joten jos tarvitset kiireellistä taloudellista apua, ota minuun yhteyttä tänään hyötyäksesi siitä. Tyytyväisyytesi on 100% taattu.
Lisätietoja, WhatsApp tai sähköposti.

Sähköposti: simondurochefort@gmail.com
WhatsApp: +33752366330

Anonyymi kirjoitti...

Hei, Kosotäti!
Mitähän sinulle kuuluu? Toivottavasti hyvää! Olisi mukavaa kuulla sinusta.