tiistai 24. marraskuuta 2015

Lumi tuli

Jipii nyt meilkii on lunta, tosin se lähtöö viel puhaltamalla poies, mut valkiaa se on vähänenkii valkia.
Nii ja illoo tuottaa sekkii, jotta ei ain tarvii olla pimiäs ja märäs.
Ulkoont löyty viel vähä värriikii, nuo jäätyneet lehet iha loistaat ko niihi ossuu pikkasenkii aurinkoo.Siivosin kästyölootaani ja voi mahoton siel ol monta työtä joit en oo kuvant  täs yks


Huivin oon tehny jo kesäl, mut mite lie unohtunt tuonne lootaa. Niiko ain ennekii nii tääkii on tehty Nallest, ja lankaa män hituse yl 400 rammaa. Huivi lähtöö tuottamaa jouluu hyväntekeväisyyven kautta.

Koha nää joulukiireet männee ni pittääkii alkaa taas tekemää huiviloit. Noit raitoi on nii mukava suunnitella ja tehä.

Sit assii jost oon aatelt teil haastaa, nyt ko on nii pimiää ja miul on noit silmäongelmii ni vaik kui ois tehokkaat lamput ja valkiat ni miun on vaikia lukkee muutamii blogei, jote jos miust ei mittää kuulu ja ei tuu kommentei ni en oo teit hylänt, mie en vaa kykene lukemaa tekstii.
Mut koha valo lissääntyy ni ongelmakkii helpottaa.

Oikei mukavaa alkavaa viikkoo, loppuviikost tavataa taas.

28 kommenttia:

Kivipellon Saila kirjoitti...

Voi että olet aina niin positiivinen ja hyvää tuottava ja muita ajatteleva! Jaksat hyväntekeväisyyteen tehdä vaikka mitä ja kuinka paljon vaan, jaat siis meillekin hyvää, kiitos! Tuossa itsellenikin tavoitetta, ajatuksia on ollut ja olet niitä herättänytkin!

Meillä lunta jo piisaa nilkkaan ja ylikin, kauniin valkoista ja tuntuu niin kylmältä. Kaunis on talvinen maisema!

Kruunuvuokko kirjoitti...

Hieno huivi ja värit sointuvat kauniisti toisiinsa.
Mukavaa viikonjatkoa sinulle.

Selma kirjoitti...

komia on huivi ja avarasydäminen olet, kun jaksat harrastaa hyväntekeväisyyttä laajassa mittakaavassa. Sitä tämä nykyinen maailmanmeno kyllä tarvitsee.

Emilie kirjoitti...

Kylläpä sie jaksat virkata huiveja ! Meillä on nyt jo enemmän lunta kuin viime vuonna tähän aikaan, katselin vanhoja kuvia, en mie muuten muista :)
Eilen lueskelin minäkin yhtä blogia, missä on tummalla pohjalla musta teksti, niin eipä meinaa nähä. Tekis mieli laittaa kommenttia, mut en viittiny :)
Aurinkoista viikkkoa!

marja-terttu kirjoitti...

Komia on Sun huivi ja sopii oikeen hyvin lumisen maiseman kans☺
Voi kuule Kosotäti, sitä on nyt varmahan liikkeellä, jottei tahro millää nähärä. Mä aina sanonki, jotta kamalaa ku menöö muuki näkö ku ulukonäkö. Tuon ulukonäön ny ei niin oo väliä, ku sais pitää muun näkönsä ☺☺☺
Ihanaa tiistaipäivää Kosotäti ♫~♥~♫

AnniK kirjoitti...

Huikean kaunis huivi! Kävin juuri optikolla ja tulossa uudet vahvemmat silmälasit. Ikänäkö liekö tehnyt tepposia :) Mukavaa viikonjatkoa!

pappilanmummo kirjoitti...

Totta: heti kun lunta tuli, niin koko kroppakin ilostui valkeasta ja paljon mieluummin lähtee uloskin. Valoisaa jo pian adventinaikaa

enkulin käsityöt kirjoitti...

Tosi kaunis huivi ja ihanat värit. Voi kunpa lumi nyt pysyisi

Irma kirjoitti...

Olet niin enerkinen jaksat aina vaan tehdä kaikkea hyvää Ihana huivi ja kivat värit:)

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥oi miten kaunis huivi! Vähän saman suuntaista ongelmaa valon suhteen täälläkin.

Väkertäjä kirjoitti...

Hienoja ja tarpeellisia lämmittimiä saa jotkut paketeistaan. Tänä vuonna en ole tehnyt mitään hyväntekeväisyyteen, mutta haen taas joulupuusta pari kuorta.
Sama juttu mullakin muutamissa blogeissa, etenkin jos teksti on värillisellä tai kuviollisella pohjalla, niin ei meinaa saada tolkkua. Se on tämä valo...

Huopatossunen kirjoitti...

Lunta <3 Kateellisena ihailen lumikuvaa täällä vesisateen keskellä.

Ja hieno huivi

Vanha rouva kirjoitti...

Näätkö mun tekstit? Nääthän?! Jos et, kerro heti, niin suurennan, tummennan tai teen jotain muuta, sillä ilman sua en voi enää elää!

Lea P kirjoitti...

Meillä (täällä pimeässä stadissa) vesisade vei pois ihan kaiken lumen jota pikkasen oli satanut. Kauniin huivin olit kätkenyt jemmaasi.

Kankuritar kirjoitti...

Kyllä sie olet ahkera! Ei tuollaista huivia virkata kädenkäänteessä! Kaunis ja niin uuden lumen värinen, sopii hyvin postauksesi otsakkeeseen! Ja totta on, että pienikin lumen määrä tuo ihanasti valoisuutta tähän pimeään aikaan. Täälläkin oli lunta ja nyt vesisateen seurauksena se on kadonnut! Mukavaa marraskuista viikkoa sinulle, ahkeroija!

aimarii kirjoitti...

Mitenkähän monta huivia vielä saatat kätköistäsi löytää? Sinun ahkerat kädet tekee niitä niin tiheään.
Pirtsakka huivi harteilla on mukavaa ihailla vaikkapa portaalla hetken uuden ilmeen saanutta pihaa.

intsu kirjoitti...

Koko ajan on blogissasi valmiita käsitöitä kuvattuna ja sit vielä unohtuu laatikkoonkin! Aikamoinen tehdas sulla käynnissä. Silmäongelmat on kamalia. Nimimerkki: kokemusta on.

Sude kirjoitti...

Johan tässä alkaa joulukiireetkin käymään päälle, niin ettei ehdi paljon blogeja lukemaan eikä kommentoimaan. Minäkin joudun ottamaan lasit pois nenältä ja laittamaan naaman melkein kiinni ruutuun että näen lukea =)
Täälläkin oli jo kunnon talvi sähkökatkoineen, mutta huomiseksi näyttää tulevan Kaisan kaljamat ihan ajallaan.

Sussi kirjoitti...

Kaunis huivi!

Tuttuja nuo silmäongelmat, minulla on vaikeuksia lukea aamulla hämärässä pientä pränttiä.

*VEKKI* kirjoitti...

Tuli lunta ja suli pois, nyt kuraa vain. Ei kiva ei. Nätin huivin tekaisit.

Maatuska / Selätön puutarhuri kirjoitti...

Sinä olet ahkera ihminen ja jollekin hyvän joulumielen tuottaja:)

Liisan kotona kirjoitti...

Kaunis huivi ja ihanaa, että jaksat vielä hyväntekeväisyyteen sen laittaa. Joku on onnellinen saadessaan sen. Täällä tuli lunta oikein kunnolla, mutta nyt vesisade on vienyt melkein kaiken lumen ja taas on pimeää. Liisa

Unknown kirjoitti...

Joo,lunta tuli meillä jo 25 cm,mutta kohta hupenevat ,kun suojasäätä ja lämmintä luvanneet.Kauniin huivin olet tehnyt.Olet avarasydäminen,hyvä ihminen jaksat ahkeroida hyväntekeväisyyteenkin kaiken muun lisäksi =))

Tarina kirjoitti...

Kaunis on tämä hyväntekeväisyys huivikin. Olet taitava.
Juu lumi tuli, oli ja meni.
Joulukuu ja ne kiireet kolkuttelevat ovella.
Iloisia päiviä!

Tuta kirjoitti...

Kaunis huivi jälleen. Lumi tuli ja suli, vettä viskoo meillä parhaillaan.
Mukavaa kuluvaa viikkoa sinulle!

Leena kirjoitti...

Ihana lumihuivi lapinväreissä! Tuli vain ensimmäisenä mieleen Lappi ja lumi! Meillä oli neljä talvista, lumista päivää. Tänään aivan mahdoton keli, jotain isoja loskapiskoja satelee taivaalta!

Suvituulian käsityöpaja kirjoitti...

Ihana huivi.

Anne-Mari kirjoitti...

Kaunis huivi, kenenköhän ylle päätyy ilahduttamaan ja lämmittämään? Täällä Kuopiossa saatiin nauttia lumesta ja vaikeudesta muutaman päivän ajan ja nyt on niin mustaa ja märkää taas kaikkialla. Hyvää ja rauha ostaa joulun odotusta teille