maanantai 15. elokuuta 2016

Hevoskuuri

Tänä kesän ei mikkää tunnu sujuvan, just ko luulee jotta helpotti ni eikös vaa tuukkii uutta lunta tuppaa, niiko nyt tääkii, läikkä tuos käes.


Minnuu on purast punkki tai borrelioosii kantava paarma, ja nyt sit ollaa hevoskuuril. 3000mg antipiottii vuorokauves. Saatta uskoo jotta olo on ko sil entisel likal jota juna tönäs.
Ko en tiiä oonko mänös tulosuuntaa vai tulos menosuuntaa, pääs humisoo ja väsyttää. Ajatukset ei kestä kasas jotta silviisii nyt männää.
Mut mieluust mie tän kolme viikkoo nuit pillerlöit popsin jotta säästyn pahemmilt vaivoilt.

Ei täl kertaa muuta tavattaa ko tää kuuri on kärsitty, nii ja piristykses kuva kommeist langoist joit neulekahvilan naisten kans värjättii.


kaks paperkassillist ol sipulinkuorii ja näit ihanuuksii sit paast nous


Oikee mukavaa elokuuta kaikil, kiitoksii kommenteist .

35 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

voi kurja! Iso voimahalaus, toivon koko sydämestäni, että tulet pian kuntoon!

Sesse kirjoitti...

No voi sentään, mutta hyvä kun saat lääkityksen! Itsellä näyttää alkavan työt ja vähän pelottaa jaksaminen kokopäivä ja kokoaika töissä...

marja-terttu kirjoitti...

Voi ei ja kuriuuren kuriuus. Pistikö Suaki joku helevatun ötökkä ja näyttää kyllä aika pahalta. Toivottavasti kuuri nyt antaa helepotusta ♥
Nuo Sun langat on kyllä tosi komeeta ♫
Paranemista Sun kärelle Kosotäti Ystäväin ~♥~♥~

Saila kirjoitti...

Pikaista helpotusta, hyvä että sait lääkityksen kumminkin!

Apris kirjoitti...

Voi sinnuu. Jaksamisia ja paranemisia. Ihania syksyisiä värejä langoissa.

AnniK kirjoitti...

No voi! Eipä tässä muuta voi toivotella kuin pikaista paranemista.

mummeli kirjoitti...

Voi ei, kaikkea pitää sattua, mutta hyvä että sait lääkityksen, oikein hevoskuurin, kyll ätuo jo tuntuu.
Kaikkea hyvää kuitenkin ja pikaista toipumista.
Lankarivi on upean näköinen ja kauniin värinen.

Tuta kirjoitti...

Voi kauhia, hyvä kuitenkin että on tehokas lääkitys.
Lankat ovat niin kauniin värisiä.
Pikaista toipumista sinulle :)

Liiolii kirjoitti...

Voihan ei! Onneksi on lääkkeet kuitenkin, vaikka ei ole kiva niitäkään popsia. Isäni sai borrelioosin, mutta lääkkeen avulla ei tullut mitään muita oireita kuin se rengasihottuma.

Altocumulus kirjoitti...

Paranemisia, tytär sai myös borrelioosin 2-vuotiaana ja hyvin toipui kuurin ansiosta. Hirmuisen kauniita lankoja saitte värjättyä.

Huopatossunen kirjoitti...

Kuulostaa hurjalta. Toivottavasti lääkekuuri puree nopeasti.

Kivimäen emäntä kirjoitti...

Noin vahva antibioottikuuri saa kyllä koko elimistön sekaisin, vaikka on sillä se parantava vaikutuskin. Toivottavasti bakteeri saadaan kunnolla tapettua heti alkuunsa ja saat voimasi takaisin. Hienoja lankoja on taas tullut. :)

Vanha rouva kirjoitti...

Misä helekutissa sää oot taas möyriny, ku on punkit päässeet pureskelemaan??? Voi sinun kanssas. No, anna Ikämiehen hoivata ja pyöritellä sua oikeeseen suuntaan, oli se sitten meno- tai tulosuunta, ja kun oikeen ramasee, mee maate! Langat on muuten niin mun värisiä, aivan kertakaikkisen kauniita!!!

suoorvokki kirjoitti...

Onneks on noita rohtoja nykyään vaikkakin saattaa olla maha ja pää sekaisin jo pienemmilläkin annoksilla.

Langat ovat tosi upean värisiä.

MariL kirjoitti...

Toivottavasti auttaa! Valitettavasti vain nuo muutaman viikon antibioottikuurit on aika tehottomia borrelioosiin, Suomessa ei vaan osata määrätä kunnon kuureja. Suositus maailmalla on huomattavasti pidempi, useiden kuukausien antibioottilääkitys. Mutta jos kuuri on aloitettu ajoissa eikä ole ehtinyt tulla oireita, niin saattaa tuo kolmen viikon kuurikin joissakin tapauksissa tepsiä. Minähän sairastin borrelioosia monta vuotta, eikä se tule poistumaan elimistöstäni koskaan, vaan noudatan loppuelämäni lääkärini antamia hoito-ohjeita, vaikka olen tällä hetkellä oireeton. Voi periaatteessa kuitenkin alkaa uudelleenkin oireilla vuosien päästä.

Irma kirjoitti...

No voi harmi kyllä sinulla on kaikellaista ikävää sattunut Toivottavasti lääkkeet auttavat pikasta paranemista.Langat ovat kauniita :)

intsu kirjoitti...

Voi hyvä tavaton. Kyllä sulle kamala puraisu nyt tuli ja tuo on tosi uskomatonta tuo antibiootin määrä! Kuinka sun mahasi kestää? Kyllä mä toivottelen sulle parempia päiviä. Taivaan Isän huolenpitoo ja Siunausta!

Sude kirjoitti...

Sinulla on tuota huonoa onnea ollut tänä kesänä jo ihan riittävästi, joten eiköhän se käänny jo toiseen suuntaan. Tänä kesänä onkin ollut niin äkäsiä elukoita pistelemässä koko ajan. Uskotaan että tämä oli nyt viimenen harmi ja tästä eteenpäin ei satu mitään ikävää =)
Ompahan kauniita "sipulilankoja".

Selma kirjoitti...

Voi hyvät hyssykät, että pitikin just sinun käteen iskeä senkin ötökän. Toivottavasti lääkekuuri puree ja paranet pian touhuamaan. Langat niin hyvän värisiä, että!

Maatuska / Selätön puutarhuri kirjoitti...

Vaikka nyt onkin kurjaa, niin kyllä sinä tuosta tokenet :-) Paranemista sinne,ota nyt levon kannalta, jookos!

*VEKKI* kirjoitti...

No voihan rähmät tuota kättäsi. Kyllä hevoskuuri taitaa vähän helpottaa. Toipumista.

Tilkku & Tilkku kirjoitti...

Vielä tämäkin piti sinulle sattua, voi harmi. Toivottavasti kuuri puree ja olo paranee kaikin puolin. Hienon värisiä lankoja olette padasta nostaneet.

Seijasisko kirjoitti...

Noi voikun ikävää.:( Paranemisia!

ruusutarha.blogspot.fi kirjoitti...

Hei Kosotäti! Kuinka soljuvaa onkaan sinun kielesi!! Toivottavasti kirjoitat jotakin enemmänkin, jotta jälkipolvelle jää muutakin kuin tämä netti!
Mistähän tuo Koso-sana tuleekaan? Jossakin olet varmaan siitä kirjoittanut. Minä kun olen varsinkin näin kesällä aina pikakäymäsellään kahvilavieraitten tai puutarhahomman välissä tai lähettämässä joitain vanhoja yöllä värkättyjä kirjoituksia, niin ei ehdi syventymään toisten juttuihin.
Mutta sinusta heijastuu sellainen hyvin lämmin energia, jota monelle suuntaat. Toivottavasti osaat sen kääntää myös itsellesi. Nyt tarvitset sitä. Minä lähetän sydämestäni sinulle energiaa ja uskoa tulevaan. Tartu sinäkin niihin pieniin onnen pipanoihin. Ne kantavat!

anja kirjoitti...

Voi harmin paikka. Nuo pistot on ilkeitä, mutta antibiootit varmasti auttaa. Tänä kesänä on ollut paljon ötököitä ja punkkeja liikkeellä.
Kylläpä on kauniita värjäämäsi langat, niistä syntyy ihania neulomuksia sinun taitavista käsistäsi. Minä muistan ne sipulinkuorikeitokset lapsuudestani. En niitä silloin osannut arvostaa, nyt osaan.
Paranemista ja voimahalaus.

Rantapuikko kirjoitti...

Voi kurjaa.. toivotaan että lääkitys auttaa ja olosi paranee. Alku kesästä minunkin kimpussa oli punkki, mutta onneksi huomasin sen ennenkuin ehti kunolla kaivautua minuun..
Ihania lankoja=))

Johanna N / Ihan Oikea Blogi? kirjoitti...

Hui kauhistus! Toivottavasti lääkitys auttaa ♥

Aivan mahdottoman ihania lankoja ootte värjännyt ♥ Niin upeita sävyjä ♥ Meilläpäin on kans parin viikon päästä kasvivärjäyskurssi ja ajattelin ilmoittautua =)

Unknown kirjoitti...

No jopas sattuu ja tapahtuu...toivotaan,että lääkkeet auttaa ja ettei tuo kuvassa näkyvä lääke,kuurin syötyäsi tee samaa minkä miulle teki..nimittäin kun olin syönyt tuon Amorion -kuurin viimeistä tablettia myöten niin silloin se iski...olin kuin nokkosella piesty,tuli laaja-alainen allerginen reaktio,se oli kauhian näköinen joka paikka ihossa oli punaisen kirjava.Ja siihen sit toinen kuuri allergialääkettä perään.Toivotaan ,että siulla on parempi tuuri tuon lääkkeen suhteen.Pikaista paranemista toivotellen. Langat on huippukauniita.

elina kirjoitti...

Hui kamala tuota birrelioosia. Onneksi kuurin pitäisi tuossa auttaa.
Ihania lankoja olet taas värjännyt. Mukavaa syyskesää sinulle ja paranemisia.

Niina kirjoitti...

Voi kurjuus.
Paranemista ❤

Marle kirjoitti...

Onneksi sinulle tuli tuo punainen rengas, kaikille sitä ei tule, vaikka olisi borrelioosipunkki ollut kiinnittyneenä. Paljon pienempi harmi nuo antibiootit on kuin mökkinaapurin kasvohalvaus. Mutta huikeita on teidän naisten lankojen värit!

Jaana Kristiina kirjoitti...

No voihan....eipä muuta kuin toipumista toivon koko sydämmestä.Pahuksen punkit!
Mutta langat ovat kyllä niin upeita siellä!!
Toivotaan jotta nuo sinun vastoinkäymiset olisivat nyt tässä.

Liisan kotona kirjoitti...

Oi kamala :( Minä en ole punkkiin törmännyt, vaikka asunkin täällä rannikolla, mikä on punkkien pahimpia esiintymisalueita. Toivottavasti pillerit auttaa eikä tule jälkikäteen mitään ongelmia. Aivan ihastuttavia syksyn ruskan väreissä olevia lankoja. Ootte te aika emäntiä :) Terkuin Liisa

Väkertäjä kirjoitti...

No jopas piti sattua!
Toivottavasti hevoskuuri auttaa!
Kauniita lankoja taas.

kolibrin-kiemurat kirjoitti...

On sitten kauniin värisiä lankoja.