tiistai 17. tammikuuta 2012

Mussiikkia, korvilleni

Aikamiespoika laitto miulle linkin jost pääsin kuntelemmaa Israelilaista hevipäntii.
Mie ko oon ain tykänt tuos hevin rytkeest, kai se johtuu pitkält siint ko tuo miun poikain sitä soitteloo.
Täs on poika ja kitara, erääl keikal, jos mie ja ikämies oltii mukan, lavanreunal kiljumas.

No tää Israelilainen bändi sai miut itkemää, mussiikki ol niin yle komiaa, siin ol mukana lähi-idän ihmisten kansanmussiikii, jost mie myös tykkään. Tään bändin  mussiikis on yks hyvä juttu, se yhistää juutalaiset, kristityt, ja muslimit. Siin viteol jota kasselin näytettii soittajien taustal, kuvvii itkumuurist, muslimien pyhist paikoist, mei kristittyjen kirkoist, ja sit näytettii Jerusalemin temppelii joka on meil kaikil tärkiä paikka, kappaleen viesti ol jotenki jot lopetettaa tappaminen ko jos tapamme toisen tapamme issemme.
Mahtavaa on sekkii et hei keikal kaik kuuntello sovus mussiikki,eikä kukkaa kato sin vieres olevaa mitenkää kieroo, jot tuokii nyt tuossa.
Mei ihmisten pitäs oppii elämää sovus, eikä riiellä siit kuka on oikias ja kenen kirkko ja usko se nyt sit on se ainova oikia, mei tullee kunnioittaa ja rakastaa toisiamme. Tää on miulle ain olt se tärkiä asia , onhaa meil kaikil sama taivas ja sama maa.
Tuol ystävin Annelin blogis ol oikein komia valkia virkattu huivi, mie aattelin jot kokkeilempa tehä sellasen, mut.....Ei tuo kyl yhtää näytä silt mallit, lankakaa ei olt parast mahollist novitan polku,mustajuuri  Keräl se näytti nätitl, farkun siniselt, ja tumman punaselt, mut siel sisäl olikii rummaa vihertävvää, nyt mie oon kolme kerrää purkant ja kerint jokkaisen värin omalle kerälle,jotta saan näit väriraitoi vähän isommiks. Eikä se malli olt tuollanen liepuke, ko miul, mut toisaalt nuo laskokset tai mitkä kurtut nuo ovatkaa antaat näkköö,mut kamala ko tuo on hiast tehä,miul ko tulloo kipiäks se vasen etusormi jonka pääll lankaa kuletan, ko lankaa ottaes tökkään ain virkkuneulal siihe sormee.
Viiko pääst on yhet kihlajaiset, niis pitäs tuo huivi olla hartioil, mut saa nyt nähä.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kaunishan tuo on !
Pyysit kertomaan missä teit virheen?
Kuvasta päätellen minusta näyttää, että olet lisännyt liikaan ruutuja.
Mutta eihän se haitaa, voihan se olla tuollainen "röyhelöinen "
Eikä sitä kannata kenellekään sanoa, ettei tullut mallin mukainen. Vaan että juuri tuollaiseksi sen tarkoititkin :)

Mukavaa viikon jatkoa !

Maahiska kirjoitti...

Minusta tuo on oikein hieno ja kaunis, pidä vaan salaisuutena ettei muka menny ninku strömsössä :P

Vapaavirkkaus sitäpaitsi on ihanaa ja muodikastakin (kääk!). Mulla tulee kirjaillessa oikeaan nimettömään paha reikä, inha kun neula tunkee silmä edellä tosi syvälle. Ja sormustinta en osaa käyttää kun on niin pienet sormet. Mutta isoisotätini onnistui istumaan pienikoukkuisen virkkuukoukun päälle vuonna yks ja kaks, ja sen poistamiseen tarvittiin aika monta tukihenkilöä, kertoo legenda!