lauantai 27. huhtikuuta 2013

Teetä ja sympatiaa...

Lauvantaita rakkaat lukijat, kevät se vaa jatkaa tulovaa ja sellasel voimal jotta ei taho peräs pyssyy, päivät hujahtaat pihamaal kaiken kasvuva ihastelemas.
Välist pittää tulla tuppaakii tsaijuu juomaa, muut ko juop juhlamokka kohvii ni mie lipittelen litra tolkul tsaijuu


ja vain ja ainovastaa tätä KEISARIN MORSIANTA, tää ko on se miun juhlamokka.
Noit pussiloit on kertynt iso kasa, alkus ko kuvittelin jotta niist vois tehä sellasen kassin,niiko niist kohvipussiloistakii tehhää, mut nyt iski kyllästyminen, kuka noit jaksaa kerätä nii kamalast, vievät tillaakii kaapis, niipä tsaijupannu päälle ja miettimää......


Aluks silitin kaik pussit littanaks, tälviisii kahen leivinpaper arkin välis, sit pyörittelin niit käsissäin ja mietin.....lopuks ompelin konneel ain kaks littanaa pussii yhtee,ja aloin pujottelemmaa sellast korin pohjaa, mut eihää nuo liukkaat pussit kestäneet yhtää paikallaa niipä....


ompelin alotuksen kii konnella.
Sit jatkoin pujottelluu ja ompelin ain  uuven rivin kii , lopuks leikkasin ylmääräset palat pois ja ompelin kommeuven kii vanhaa liinaa.


Näi mie sain issellein uuven pöytäalustan jos ei pienet tahrat haittaa, ne ko voip het pyyhkästä märäl rätil pois.
Työhö män pussiloita 20 kappaletta ja yks konneen neula.

Kiitoksii teil taas kommenteist, monet on kysyneet jot kui miun käet kestää niije huiviloin virkkaamist.
Hyväst kestäät, mie ko virkkaan silviisii melkei makkuullain, ni niskat ja harteet saap levätä tyynylöin pääl, ainovastaa ranteet tulloo ajoittain kippeeks, mut niihi mie laitan mobilaattii ja villaset rannikkeet yöks.
Nii ja Rosamunda on poistunt peukustain kokonaa.

Tervetulloo Emilia xxx ja Eskurin emäntä mukkaa lukijoihi.

Täs teil kaikil vähä orvokkei ol ihan pakko kauppareissul  ostaa niit kottii,oikein ihanaa viikonloppuu teil kaikil, iloitaa kevvääst ja kukkasist.
Mie lähen nyt tsaijul:)

23 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ tosi kiva alusta! Mukavaa viikonloppua♥

Unknown kirjoitti...

Taas jotain yhteistä meillä, siis sinulla ja minulla. Teen juojia ollaan. Keisarin morsian on hyvää, mutta itse tykkään vihreästä teestä ja siihen aina lopuksi palaan.
Eikä mitään pussiteetä vaan kunnolla haudutettua.

Olen monta kertaa miettinyt, mitä kahvin juojat tykkäisi jos niille laittaisi murukahvia pöytään ja sanoisi, sekoita itse.
Anoppikin on tarjoillut minulle jo reilut 30 vuotta samaa iänikuista Liptonia !

Mukavaa päivää ♥

Nimetön kirjoitti...

No johai saikkkapussit löysiit uuven olotilan, siis entisajan "tabletti" muodos, neko uuvet "tabletit" on sitä "tikitaalista variaatioo"! ;D
"Orvokkini tummasilmä", oot sie niin soma, bassiboi ja hyvät pyhät!
mirjuska

kosotäti kirjoitti...

Ihan totta Anneli haastat, pussitee on kamlaa korviketta, tee pitää hauduttaa ja nauttia kiireettä.

Maija kirjoitti...

Anneli tuala ylempänä osu aika lailla sammaan ko mun ajatukset. Liptonin keltaset pussit on jottain ihan kauheeta.
Määki tykkään Keisarin morsiamesta, se on jo vähän niin ko klassikko. Maustamattomat teet on hyvälaatusena ihan nautinnollisia, mut jostain syystä maustetut on nyt ollu sitä mitä mää ryystän. Mun suasikki on Lapsang souchong (en kyl tiiä voiks sen laskee maustetuks), se on sitä kiinalaista savustettua teetä.

Hanna Emilia kirjoitti...

Nam, tuo keisarin morsian on kyllä yksi miunkin suosikeista! Mulla on ollut projektina kerätä kahvipusseja, jos pääsis joskus niistä koreja/kasseja tekemään, mutta voi taivas niitä tarvii paljon! En ole uskaltanut ompelukoneella koskeakaan pusseihin, kun miut on niin kovin peloteltu, että kone hajoaa! Kivan alustan olet kyllä tehnyt!

mummeli kirjoitti...

Hieno uusiokäyttö teepusseille. Ja nuo orvokit, ihania!
Kiiots niistä suloisista mökeistä.

Tuula - Villatuta kirjoitti...

Kaunis ja käytännöllinen alunen:)
Ihanaa viikonloppua sinulle:)

Tilkku & Tilkku kirjoitti...

Tuohan onkin nerokas tapa punoa liukkaita tee-ja kahvipusseja, kun ompelee ne heti kiinni. Olet löytänyt kauniin värisiä orvokkeja. Hyvää viikonloppua!

Huopatossunen kirjoitti...

Hieno alusta tuli :) Kun saamme pihakalusteet paikalleen, otankin taas meidän tablettimme käyttöön.

elina kirjoitti...

Teenjuoja olen minäkin, mutta minulle kelpaa hyvä pussiteekin ja isännälle kelpaa pikakahvi kunhan on laadukasta. Mitään liptoneita en suostu juomaan ja nuo pikajutut on venettä varten. Yleensä tykkään maustamattomasta teestä, ja jos on maustettua, sitten mieluiten luomua. Noita keinotekoisia aromeita yritän välttää, mutta keisarin morsianta ostan joskus, se on hyvää.

Emilie kirjoitti...

Kaunis orvokki ja mukava ompelus. Kahvipusseja säästetään mekin. Yksi tuttu rouva ompelee niistä kasseja. Kerran kokeilin itsekin, mutta ei ollut mun juttu ;)
Teetäkin tulee lipitettyä, vihreää Clipperiä ja niitä maustettuja Yogi-teitä. Lipton ainakin on tosi väkevää ja kirpeää. Ei mee paljaaltaan ilman sokeria millään.

Lisbet kirjoitti...

No joha sie keksit saiju pussiloil hyvän käytön!

Kukkaiselämää kirjoitti...

Keisarin morsian on todella hyvää teetä. Minun suosikkini myös.

annikki kirjoitti...

tuo onkin mukava keksintö tehdä pusseista "tabletti" ja orvokit on kauniita kukkia varsinkin keväällä pitkän talven jälkeen.
hyvää illan jatkoa

Nimetön kirjoitti...

No hei, en oo tiennykään et tuommosta teetä on.Nyt eka kerran sain tietää teestä KEISARIN MORSIAN ja onko jo 30v valmistettu,pussia kun lähemmin tarkastelin??.Täytyypä silmäillä kaupas.

Sie keksit kivan pöytätabletin niist pusseista ja kerta pyyhkäsyllä
puhdas.

Orvokit on aina yhtä kauniita ja taitavat kestää pientä pakkastakin.

Mukavaa lauantai ehtoota Sinulle!!!

-Tuula Iiris-

Purppura Perhonen kirjoitti...

Kätevää kierrätystä!!! :) Minäkin täällä jo oon taas kovasti kukkapenkkejä tuijotellu, mut vielä ei ole kukista näköhavaintoa! Ehkäpä se täälläki kohta puoliin sen verran lämpiää, että alkaa tulppaanit nousta :)

Kirsikka kirjoitti...

Kätevä alunen pusseista tuli. Minä en ole ollenkaan innostunut pusseista tekemään mitään se on tosi liukasta hommaa. Hyvää viikonloppua

Unknown kirjoitti...

Kahvin juoja ja nautiskelia olen minä, mutta tee on parasta kyllä haudutettuna ja siihen hunajaa ja ruisleipää nam, nam. Olen sen verran kova läträäämään, että tuollainen helppohoitonen alusta olis kyllä oiva keskintö ja sitäpäitsi kauniskin!!

Tarina kirjoitti...

Juu-u kassiin menee melkoinen määrä kahavi- tai teepusseja.
Keisarin morsiammista tuli hieno pöytäliina ja niin korean värinenkin.
Orvokit ovat kiitollisia kevät kukkasia, kun kestävät jonkin verran pakkasukon vierailuja.
Suloista sunnuntaita!

Helenas blogg kirjoitti...

hittade hit av en slump, och lämnar ett avtryck, ska kika vidare nu , ha en fin dag/Helena

sinisukka kirjoitti...

Ilahduin, kun huomasin sinunkin ommelleen teepusseista! Minä tein kassin joskus muinoin isäni juomista vihreän teen paketeista ja olen säästellyt myös muita teepaketteja. Koska pääasiassa juon kahvia, niin ei tule paljoa noita "keisareita" sun muita paketteja. Ne ovat kyllä kauniimpia kuin juhlamokat!

Sussi kirjoitti...

Kätevä!