perjantai 3. toukokuuta 2013

Komiat rahat

Täs onkii jäänt muutama päivä vällii, ko en oo kyent istumaa konneel, selkä mokoma alko oikuttelemaa ihan silviisii pitemmän kaavan mukkaa, vielkii tuo välist tuikkasee tosi ilkiäst, mut koitan saaha jottai kirjuteltuu.

Miulhaa on ensviikol sit ne 60-vuotis juhlat, ja niije tiimoilt sain vanhalt kumiltain tuolt Kanadast kortin ja sen välis oli


100 dollarii, tai taalaa niiko hyö sannoot. Noi komioit rahoi en oo koskaa enne nähnykkää.
Eile sit käin pankis vaihtamas ne euroiks ja se olkii sit kinkkinen juttu. Ensin mänin siihe pankkii joka alkaa N kirjaimel, siel ol porukkaa ihan kauhiast, puol tuntii jontin kassalle, ja koko ajan seisoin, kukkaa ei antant paikkaasa, kassovat vaa joka lattiaa tai seinii, tai sit mie olin näkymätön, no kuitenkii tul miunkii vuoro ja ilosen toivottelein kassal oleval henkilöl päivää ja haastelin jot nää taalat pittäis vaihtaa euroiks.
Kassahenkilö ol ko ois yhe syöny ja toist yrittäs, ja kysy jot "oletteko pankkimme asiakas"
Enhää mie tietenkää olt, no "siinä tapauksessa emme vaihda valuuttaa ,ainoastaan pankkimme asiakkaille vaihdetaan valuuttaa"
Höh, en mie oo moisest kuultkaa, jotta ei pankille kelpaa raha.
Mie lirkuttelin ja kysyin jotta eiks millää vois joustaa ko oon jo puol tuntii oottanu ja koskee selkää, ja ko missää ei luve jotta vain pankin asiakkaat saap valutaa vaihtaa.
Tähä se sitruuna totes jotta "me emme jousta, ainoastaan pankkimme asiakkaat jne.
Tiiätteköko mie suutuin, mie suutuin nii kamalast, sanoin jot täähää on kumma pankki ko ei muit palvellakkaa, ja kävelin ovest ulos. Taisin mie sannoo jottai muutakii mut jääköt ne kertomatta.
Kadun toisel puolel ol sit OP pankki jos taas jonotin puolisen tuntii ,siel homma hoitu, kysyttii vaa henkilöllisyys tovistus ja nii mie sain sit kätteeni 63 euroo ja rapiat päälle.

Ostin issellein korvakorut


tälläset cameet, soppiit sit yhtee sen syksy perimäni rintarossin kans, maksohaa nuo enemmän ko tuon 60e, mut ikämies makso loput.

Pikasest eile pyörähin kirppikselkii, ko nyt kerran kaupuntis olin, siel mukkaa läks komia pitsi huivi,

made in Japan, pesin sen illal ja ruskiast huivist tulkii luonnon valkia, tuos on mukava sit hienostella.

Nyt alkaa taas selkää pakottammaa ja mie lähen huilii. Oikei mukavaa viikonloppuu teil kaikil,toivotaa jot alkuviikost kykenen kirjuttelemaa enemmän.

23 kommenttia:

Huopatossunen kirjoitti...

On tuo pankkien "palvelu" niin kummallista. Hyvä että annoit ystävällistä palautetta ;)

Kylläpä taalat vaihtuivatkin hienoihin koruihin.

Toivottavasti selkäsi on ensi viikolla parempi, että jaksat juhlia :)

Arkimamma kirjoitti...

Voi sitä selkää, se osaa olla inhottavaa :(

Mutta onneksi osaat avata suun ja sanoa kun siltä tuntuu! Ne on niin olevinaan "palveluammatissa" ja kehtaavat näyttää sitruunalta. Silloin pitäis kyllä vaihtaa alaa ja pian!

Pikaista paranemista selälle <3

Maija kirjoitti...

Luulis että pankki olis oikein miälinkiälin semmosille ihmisille jotka ei oo asiakkaita. Nehän on mahrollisia uusia asiakkaita, mut tolla tyylillä ei oo toivooka että niitten takia vaihtais pankkia.

Mää varasin eilen laivamatkaa netisä ja kirosin, että tarttis mennä johonki toimistoon varraamaan, pääsis vähemmällä. Mut ei sekään takkaa, että vähemmällä pääsis, jos meinaan tota sun pankkireissuas aattelee.

Ihanat korvikset, kelpais vallan hyvin mullekki. Onnee jo etukätteen pyäreistä vuasista ja paranemista selälle. :-)

Sude kirjoitti...

Onneksi olkoon, pääset sinäkin tänne aikuisten naisten joukkoon =D Toivottavasti selkä tulee parempaan kuntoon ennen juhlapäivää. Kauniit on korvikset, jotka valitsit lahjaksi, aikuiselle naiselle sopivat :)

Anneli 2 kirjoitti...

Voi helekkari tuota pankkien "palvelua" nykypäivänä, täysin ala-arvosta toimintaa.

Kuulepas kevvään lapsonen: mehän ollaan lähes samanikäsiä ja Härkiä horroskooppissa molemmat. Minulla on ens maanantaina vanhentumispäivä, himppasta vaille tuo 60. Meinaan juhlistaa päivää lähes työn merkeissä, navettapolulla saappaat savessa....
Marttapäivässä (tuolla kylillä) vain tarjoon ternimaijosta tehtyä uunijuustoa.

Toivotan varmuuven vuoksi jo ennakkoon Sinulle: Hyvää Syntymäpäivää ja onnellista juhlapäivää!!!

Lisbet kirjoitti...

No ol huono palvelu pankis,ei yhtää ihme jot suututti.Mut kovas onii siulle.Kommiit on korut.Se on paha ko selkä vihottelloo!!Mut ootha sie tietys möyrit siel kukkapenkkilöis.Kovas ONNII!!

Anonyymi kirjoitti...

No voi pyhäjyssäys minkä moista palvelluu luulis pankkiin rahan kelpaavan.

Tuommosten hapannaamojen pitäs kattoo peilii ja vaihtaa allaa jos noin töykeeks käyvät asiakkaille.

Mutta hyvä kun toinen pankki oli myötämielinen rahan vaihos.
Kauniit korut saitkii itelles.

Aika "julmetun"ISOn huivin oot löytäny ja korren.

Mutta oikein PALJON ONNEA merkkipäiväsi johdosta...milloin sit lieneetkin, jo näin etukätteen =)))

Mukavaa viikonloppua Sinulle ja aurinkoista sellaista!!!

-Tuula Iiris-mummeli kirjoitti...

Hyvä että sanoit mielipiteesi etkä nöyränä tyttönä lähtenyt pois.
Ihanat korvakorut, kaunis muisto syntymäpäivästäsi. Toivottavasti selkäsikin antaa periksi että voit juhlias päivääsi iloisena ilman kipua.

ArmiL kirjoitti...

Mitä täh häh... eikö palvelua annettu vieraasta pankista, no ompa siinä sitten kuulleet muutkin huonosta palvelusta.
No mulla myös tossa vapun aikaan selkä jumahti totaalisesti liikaa laakereillani maatessa univelkoja pois, piti olla nää pari päivää pois töistä sen takia, särkylääkettä ja Voltaren forte voidetta kippeelle alueelle.
Kauniin huivin olet löytänyt:)

Anneli kirjoitti...

Sylin täydeltä onnea Sinulle ihana ihminen.
Kun pääset taas pyöreitä viettämään ♥

Olipa pankkiseikkailu, vai tuollaista se nykyään on :(
Onneksi ei usein tarvitse konttorissa vierailla.

Mukavaa viikonloppua !

Emilie kirjoitti...

Juu, pankkien ns."palvelu" on ihan sanonko mistä. Ja hinnat nousee, vaikka on olematon palvelu. En avaa N. enkä D. pankin ovea ellei ole pakko.Varmaan oven avauksestakin menee maksu. Mut onneksi sait vaihdettua taalat ja hienot korut ostit. Paljon Onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon Onnea K......jne Paljon onnea vaan. (tuo oli laulettuna ;D)

Heleena kirjoitti...

Kovasti paljon Onnea jo etukäteen ja paranemista tulevaan juhlapäivään mennessä!

annikki kirjoitti...

voi jummi jammi miten on pankki tätit muuttuneet.sillon 60-luvulla kun meni pankkiin niin hyvä etteivät käspäivää sanoneet.no onneksi sait rahat euroiksi ja nuin komeiksi korviksiksi,paat sit juhlapäivänä korviin ja huivin harteille niin johan oletkin tyylikäs.
onnittelut etukäteen ja toivottavasti selkäsi paranee siiheksi.

Anonyymi kirjoitti...

Ikävä kokemus tuo rahanvaihto, mutta onneksi kuitenkin sait vaihdettua. Tuli vain mieleen, kun itsekin pankissa olen 35 v ja rapiat päälle ollu ja varmaan useinkin sitruunana, niin semmonen lause: että "sen lauluja laulat kenen leipää syöt". Tietekin asian esittämistapoja on monenlaisia ja siinä se taito punnitaan, että osaa kertoa ikävänkin asian asiakkaalle niin, että asiakas ymmärtää eikä pahastu. Asiakaspalvelijoiden on toimittava heille annettujen ohjeiden mukaan, mutta ystävällisesti.
Hyvää tulevaa syntymäpäivää!

anne kirjoitti...

Jaaha, olipas huonoa palvelua, pidetään mielessä SE pankki. Itse olen kerran vaihtanut rahaa ko. pankissa ja sain? En ollut sen pankin asiakas? Outoa? Pitäkööt rahansa, jos muualta saa, vai mitä? Kauniit korvikset ostit ja kiva löytö tuo huivi kirppikseltä, sulla kun niitä ei vielä montaa ole :D. Niin, no ei tietysti tuollaista :). Toivottavasti selkä tokenee pian! <3

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Hienot korvakorut ja mukava muisto syntymäpäivästäsi. Onneksi olkoon jo näin etukäteen. Toivottavasti selkäsi pian lakkaa vihoittelemasta. Hyvää ja aurinkoista viikonloppua sinulle.

Lea P kirjoitti...

Pankkineiti on tainnut mennä yli siitä mistä aita on matalin, mitä sitä turhia nätisti asiaa ilmoittamaan kun lopputulos on sama, rahaa ei tipu. Onneksi sait toisessa paikassa asian hoidettua.
Korvikset on kyllä nappivalinta sille rintakorulle ja tuo kirpparilöytö sopii niiden seuraan kanssa hyvin.
Synttärisi jälkeen voitkin sanoa että olet lähempänä 70 kuin 50. Minulla tuo jälkimmäinen on jo 60, sitä vaan ihmettelen että mihin tämä aika kuluu, eihän siitä ole kuin vähän aikaa kun olin kuuntelemassa ja katsomassa Rollareita stadikalla.

Tarina kirjoitti...

Ei sentään pitänyt ristikuulustelua mistä olet rahnat saanu.
Raha vaihtui komeiksi kameiksi.
Wautsi wau sinua onnisti kirpparilla, löysit ihastuttavan huivin.
Pikaista paranemista selälle ja nautinnollista viikonloppua!

Sussi kirjoitti...

Just, noinhan se"pankkipalvelu" menee. Palvelusta on muotutunut omanlaisensa "palvelu".

Anonyymi kirjoitti...

Voitit blogini arvonnassa <3

Kirsikka kirjoitti...

Vai on pankkien palvelut vaihtuneet huonommaksi ainakin siellä yhessä. Komiat korvakorut ku sai vielä itte valita. Hyvää synttärii sitten vaan.

Arja kirjoitti...

Onnea Sinulle Kosotäti, kukkivaa kevättä ja linnunlaulua.

Kaisa kirjoitti...

Isoot onnittelut ja voi harmin paikka tuata pankkien touhua!!