torstai 9. lokakuuta 2014

Kesken

Mite täs on pääst tälviisii käymää, miulle joka oon ain sanont että ensi yks valmiiks ja sit vast seuraavaa. Täshää pitää alkaa visii syömää ommii sanojaa, maistuiskohaa nuo miltää.
Mitä mie oikee oon aatelt ko oon saant aikaseks korillisen keskenerääsii töit.En vissii mittää, hupa ko oon.


Käiks täs silviisii niiko sille kuulusalle ahneelle, jotta loppu on ruskia ja haisoo pahalle, vai pitäsköhää ottaa härkää sarvist,


vai puikot kiltist kättee ja neuloo tuo huivi, mutko se alkokii tympii ,mitä jos purkais.
Vai koukuttelisko vihdoinkii tuoho vetoketjuu sen pussukan. Tännää on muutenkii nii harmaata ja hämärää etten mie nyt ainakaa noit tossuloit loppuu teeKukkaverhost sais kyl värrii päivää mut ko ei oo sitä kovetetta jote hautautukkoo nuo kopan pohjalle.


Näistkää sukist ei puutu ko puolet ja sit se toinen. Kai mie lorruilen ko lapset jottahaa....  entten tentten teelikka mentten,... ja kasson kumman kohalle sormi pysähtyy, jos se on tuo sinisen harmaa ni lorruilen uuvestaa nii kauan jotta tuo värikkäämp ossuu kohalle.

Joskus elämä on vaa täynnä keskeneräsii kästöit ja asioit, mitäpä jos koitettas saaha tännää yks keskeneränen loppuu, tuutko mukkaa talkoisii.

27 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Joo voin tulla mukaan talkoisiin. Minullakin on tosi monta keskeneräistä. Mutta eikös niitä kuulukin olla monta! Kyllä ne sitten kukin aikanaan valmistuu.

Kainis kirjoitti...

Ihana postaus!
Miten tulikin mieleen yks villatakki 70-luvun lopulta, nappitereet vaan puuttuu:D

Tanni kirjoitti...

Tanni tunnustautuu myös tässä keskeneräisissä hommissa.. yhtä "mattoa" olen tehnyt kohta 10 vuotta ja keskeneräisiä virrkuita on muutama jos toinen lisääkin. Välillä vaan kädet tahtoo jotakin työtä, mutta sitten mieli ei anna periksi tehdä niitä töitä loppuun asti.. mutta eikös tämä koko elämä ole yhtä suurta projektia, jotta kyllä ne pienemmätkin projektit hyvin sopii mukaan.. mutta talkoisiin lähtisin minäkin!

PurppuraPerhonen kirjoitti...

Jotenkin lohduttavaa kuulla, etten ole ainoa, jolla niitä keskeneräisiä töitä on nurkissa pyörimässä. Vaikka koitan pitää visusti kiinni periaatteesta, että entinen valmiiksi, ennenku seuraavaa alottaa, mutta ei se aina niin vaan mee!! :D Kaikki valmistunee aikanaan..

Maija kirjoitti...

Toihan onki hyvä idea! Talkoot keskeneräsille. Tosin mulla on kaikki niin pahasti kesken, ettei yhteenkään päivä riitä. Ai, paitsi se tyynynpäällinen... No mää teen sen!

Vanha rouva kirjoitti...

Okei, okei, mää meen sitten leikkeleen ne peltisydämet valmiiksi. Laastaria lisää sormiin, niin eiköhän ne siitä valmistu - ennemmin tai myöhemmin.

Tuta kirjoitti...

Monta kaunista työtä on valmistumassa:)

Lea P kirjoitti...

Täälläkin myönnetään monta työtä olevan kesken. Välillä ne harmittavat ja muistuttavat olemassaolostaan, toisinaan unohtuvat niin piiloon että löytyessään ovat kuin rakkaita ystäviä jotka ovat käyneet muualla.

mummeli kirjoitti...

Minulla on kans oeriaate, että ensin valmiiksi ennekuin uutta aloittaa ja kas vaan, tälläkertaa ei sitten ole aloitettuna yhtään ylimääräistä. Kerrankin niin.

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥he-hee...pikku-projekteja on aina hyvä löytyä :) :)♥

Virpi kirjoitti...

Mulla ei ole kuin yksi varsinainen työ tällä hetkellä kesken ja se on mukava, kun voi rivin virkata silloin kun on aikaa. On mulla myös mummon neliöitä virkattuna jonkin verran, mutta kun en lopputuloksesta vielä ole varma, niin se ei ole varsinaisesti mikään työ :)

Smirgeline kirjoitti...

Mulla on jatkuvat talkoot käynnissä, minusta se on hauskaa, kun voi tehdä aina sitä työtä mikä niistä keskeneräisistä miellyttää. Tai vaikkapa aloittaa uutta:))))

katjainkeri kirjoitti...

Tänään olis tarkoitus saattaa valmiiksi kesken keikkuneet lapsen lapaset ja sitten olis vielä yksi keskeneräinen, mutta se on niin suuritöinen etten siihen nyt ala vaan aloitan uutta, on tärkeää ahertaa lahjoja juuri nyt.

Välillä kun keskeneräisiä on paljon niin ne ahdistaa.

Tsemppiä talkoisiin!!!

Rantapuikko kirjoitti...

Juu, alkuun minäkin tein aina valmiiksi yhden työn ja sitten vasta seuraavan. Nyt kuitenkin on useanpi työ tekeillä ja mieles monta..hih hii.. taitaapa olla yleinen vitsaus ..
Kaikkea kivaa on tulossa sinulla...

Arkimamma kirjoitti...

Hihhih, ihan samalta näyttää kun miunkin keskeneräisten kori :D

Tsemppiä, kyllä me ne valmiiksi saadaan ennen pitkää! :P

Anonyymi kirjoitti...

Hauska tarina taasen...semmosta se tahtoo olla ite kelläkin tulee aloitettua yhtä sun toista ja lopulta tuntuu,että pitäs kaikki saada heti valmiiks ja jos joku työ pitkistyy niin myös mutkistuu,mutta ne sukat sai valmiiksi kuitenkin ja tänään laitoin menemään ;)
Tulisin kyllä mukkaan talkoisiin...

Mukavaa torstai iltaa !!!

*Tuula Iiris*

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Varmaan itse kullakin riittää keskeneräisiä töitä. Minulla ainakin. Vaiheessa oleva kirjottu ruusuliina odottaa hartaasti, jotta joku "laiska" saisi sen viimein valmiiksi.

Sude kirjoitti...

Paljon mukavampi kun on monta keskenerästä. Jatkaa aina sitä mikä sillä hetkellä sattuu miellyttämään.Minulta löytyy keskeneräisiä jopa viime vuosituhannelta, ne vois ehkä tehdä lopultakin valmiiksi :D

Lisbet kirjoitti...

Voipha sitä jatkaa myöhempää mikä jääp kesen.

Anneli kirjoitti...

Kiitos tästä, nyt menen tuonne suurelle laatikolle, jossa lukee "keskeneräiset" ja otan jonkun ja teen sen valmiiksi :)
Mukavaa viikonloppua ♥

Sussi kirjoitti...

Minulla on kesken mm. kirjan kässäri, sipulien istutus, siivoaminen...

Apris kirjoitti...

Minulla, joka en ole mikään hyvä neuloja, on kolme työtä kesken. Kovasti syyhyttäis jatkaa, mutta ei taho tuo aika riittää. Muuten voisin osallistua talkoisiin, mutta en voi luvata tänään valmista :)

Huopatossunen kirjoitti...

Keskeneräisiä käsitöitä pitää aina olla, jotta niitä voi edistää fiiliksen mukaan :D

Seijasisko kirjoitti...

:) Minkin taidan tarttua erääseen keskeneräiseen työhön joka on lojunut kaapin nurkassa pitkään.:)

Tarina kirjoitti...

Ilo on uudesta langasta pyöräyttää silmät puikoille, mutta joskus se into loppuu kuin kanan lento.
Lopputuloksena on sitten näitä keskeneräisiä luomuksia.
Minnoon nyt koettanut eletyn kesän ajan pienentää noiden puolvalmiiden kekoa ... aika huonolla menestyksellä tosin ;o) tunnustan.
Sukkelia puikkoja ja pirteää mieltä!

aimarii kirjoitti...

Vaíhtelu virkistää ja hissuksiin valmiiksikin tulevat.
Oma neuleinto vielä odottaa myöhempään syksyyn alkamistaan. On minullakin jokunen puolivalmis kopassani.

piparminttu kirjoitti...

Naurattaa kun tää kuulostaa ihan omilta touhuilta!