keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Blogini tarina

Mie sain tuolt, Ilo elää  blogin Sesselt haasteen, jos pittää kertoo mite ja miks alko ylleesä blogia pitämää, ja kertoo myöskii mite blogi on muuttunt täs aikoin kulus ja myöskii jatkoist pit mainita jottai,
No kaikhaa alko siit, ko vuosii sitte löysin sinne tehovirkkaaja Annelin blogii, linnkii ei voi laittaa ko hää on blogisa lopettant.
Käin aina kasselemas häne töitää ja mietin josko miekii ossaisin.

Kuvas on ihka ensmäinen kästyö joho otin mallii Annelilt, ja eihää täst sellast tult ko hänel,Sit mie löysin, tään Maahiskan mahtavan blogin ja sitä myöte monta muutakii.
Niit lukies alko mius itämää ajatus jotta jos vaikka miekii.
Aikamiespoika sit viel oikee usuttamal usutti, jotta laita vaa isselles blogi, mut kuitenkii arvelutti jotta lukiskohaa kukkaa miun juttui ja mist mie sit kirjuttelisin ja mite niit kuvvii sais ja jne.
Lopult sit assiit män silviisii jotta jahkaaminen loppu ja tammikuus 2012 aikamiespoika tek miulle kaik valmiiks ja sano jotta äet on hyvä ja alkaa kirjuttelemaa.
Alust alkain ol issestää selvää jottahaa mie kirjutan murteel, ko tää on miulle helpoin tapa tuuva ajatuksein essii.
Sisällöks selviity myöskii, kästytöt, kirkko ja puutarha, ko ne on miulle tärkeit asioit.


Blogin sisältö on pysynt suurin piirtein saman, mut alkuajan postaus innostus on hieman laantunt.
Muutaman kerran oon ihan vakavissain aatelt lopettaaki koko jutun, mut toisaalt täst kirjuttelemisest on tult osa miun elämää, ja oon saant monta hyvvää ystävää tätä kautta.
Jote enköhää mie jatka tätä pagisemist, mut varmast ajottain vähä harvemmas tahis.

Nii ja enne kaikkii tät bloggii ei ois ilma teit lukijoit, teit on iha mahtava määrä  236 on kirjoil ja siihe kaik anonyymit päälle.
Mie kiitän teit ihan jokkaist syvämestäin ast, jotta ootta kulkeneet miun kanssain nää vuuvet  ja kiitän kaikist uppeist kommenteist.

Haastetta en laita etteepäi, mut jos kuka tahtoo ni napatkoo ja kertokoo oman tarinasa.

Oikee mukavaa torstait.

30 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Kiitos sinulle Kosotäti, että olet mukana blogimaailmassa. Blogisi tuo iloa meille kaikille:)

Maija kirjoitti...

Hyvä ettet kumminkaan oo lopettanut. Mullaki on lopettaminen käyny pari kertaa miälesä, mut sitä ajatusta on kestäny ehkä noin kaks sekuntia. Kiitos ihanista jutuistas, blogi-täti. <3

Tanni Kotipellolla.. kirjoitti...

Täällä sinun blogissasi on aina mukava piipahtaa, lämmin sekä huumorinkin täyttämä tunnelma - minä tykkään!!

Sude kirjoitti...

Älä ollenkaan ajattele lopettamista, ei käy ! Täällä on aina niin mukava piipahtaa, vaikka aina ei tulekkaan kommentoitua. Eihän tämä mitään pakkopullaa saa olla silti, kirjottelet silloin kun siltä tuntuu. Sinulla on niin mukava tyyli kirjoittaa ja kivoja käsitöitä esitellä, että olet ilopilkku blogimaailmassa ♥

Kruunuvuokko kirjoitti...

Blogisi on kivasti huumorilla kyllästetty ja kädentaitosi mainiot, unohtamatta upeita itsevärjäämiäsi villalankoja, joiden kauneutta täällä aina kuolaten ihastelen. Kaikkinensa blogisi henkii seesteistä ja onnellista elämänasennetta. Täällä on aina kiva vierailla, vaikkei aina ehdisikään edes kommentoida. Paljon hienoja hetkiä upean blogisi parissa.

Tuula - Villatuta kirjoitti...

Minä olen aina tykänny vierailla blogissasi, joka on niin hersyvän ihana. Vaikka me ei olla koskaan tavattu, tunnut tutulta ja rakkaalta ystävältä.♥

Maarit kirjoitti...

Blogisi saa minut aina hyvälle tuulelle!

Lea P kirjoitti...

Ihanaa että jatkat blogisi pitämistä ja laitat tänne etenkin niitä hienoja virkkuita ja muita värkkäyksiä meille muille innostukseksi, ohjeet on olleet selkeät ja hyvät.

Helena kirjoitti...

Omaperäistä blogiasi on ihana lukea jo pelkän murteen takia! Tääl ulkomail ko joutuu haastammaa yleaikaa toisel viisii, ni siun tekstiis lämmittää ain syväntä.

Ihailen myös käsitöitäsi ja tuotteliaisuuttasi!

T. helena

AnniK kirjoitti...

Mukava on murteella kirjoitettua blogiasi lukea ja kauniita käsitöitäsi ihailla!

Vanha rouva kirjoitti...

Mää luin salaa sun juttujas monta monta aikaa ennen kuin uskaltauduin kommentoimaan. Aattelin aina, että sinä oot niin viksu ja hiano, ettei mun vaivaiset aatokset taida sua kiinnostaa. Ja kukkua kanssa, säähän oot aivan mahtava eikä mun viikkoni tän rakkineen ääressä ois ollenkaan niin rattosia iliman sua. Että heitä moinen pöljyys pois miälestäs.

Liisan kotona kirjoitti...

Kiva lukea sinun murrettasi ja hyvällä huumorilla höystettynä tätä on niin ilo lukea. Puhumattakaan sinun käden taidoistasi. Terkuin Liisa

Kissa-akka kirjoitti...

Olipa kivaa lukea blogisi tarina. Ja kivaa, että jatkat kirjoittelemista. Selvähän se, että aina ei ole valmista aihetta mielessä, mutta sitten taas tulee "hedelmällisempi" kausi. Tätä sinun blogiasi olen pitkään seurannut, ja mukavaa sekin on huomata, miten blogi muuttuu ja elää.

Irmeli kirjoitti...

Hienoa, että oot jatkanut blogin pitämistä. Ihanaa lukkea murrettasi. Ja sisältö on kans mukavaa luettavaa neulomuksinesi, kukkinesi ja sisustuksinesi.

Ihanaa ja lämmintä syksyn jatkoa.

Kivipellon Saila kirjoitti...

Ihanaa että et lopettanut kirjoittelemista ja murteella vielä,se on niin kaunista. Jostain...varmaan maahiskan kautta löysin blogisi ja aina odotan mitä kaikkea kivaa olet jälleen tehnyt, rakkaudella, välittämisellä ja taidolla! Kiva kun täällä blogistaniassa olemme saaneet tavata! Ja kuten Sussi sanoi, tuot iloa kaikille!

Unknown kirjoitti...

Olipas kiva lukea blogisi tarina. Niin mukavalla tyylillä kirjoitat, että näitä juttujasi on aina ilo lukea ja samalla ihailla kauniita kuvia :) Mukavaa syksyä ja bloggausintoa sinulle!

Väkertäjä kirjoitti...

Oli se vaan hyvin usutettu aikamiespojalta - hyvä kun aloitit blogisemaan!

Selma kirjoitti...

Mukava tarina blogisi syntymästä ja jatkumisesta. Mullakin on jo kolmas blogimenossa. Kaksi ensimmäistä olivat vuodatuksen aluastalla, mutta kun ne alkoivat tökkimään, siirryin tänne bloggerin puolelle. Jatkahan bloggailua, kun sulla on aina kivoja juttuja täällä :-)

*VEKKI* kirjoitti...

Onpa kiva haaste. Mielenkiintoista tutustua meihin bloggareihin ja kuulla tarinoitaan. Kiitos Koso-tadillekin.

Johanna N / Ihan Oikea Blogi? kirjoitti...

Ihana kosotäti ♡ halauksia sulle ♡ Jatka samaan malliin =)

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ihana Sinä!ja niin ihana blogi♥

intsu kirjoitti...

Kiitos,kiitos tästä upeasta blogista! Muuten se malvikkikukan ohje löytyy Lankavan sivuilta!

Marle kirjoitti...

Sinulla on niin ihana blogi! Joitain murteella kirjoitettuja en jaksa lukea, koska niiden murre on niin vierasta ja lukeminen siksi takkuista, mutta sinun pagiseminen uppoaa kuin vetsi sulaan voihin! Mummoni puolen suku on Suojärveltä ja heidän puheitaan lapsesta asti kuunnelleena pagisemisesi soljuu luontevasti minun korvaan.

Niina kirjoitti...

Älä missään nimessä lopeta. Pitkään olen sinua seurannut ja nyt liityin virallisesti lukijaksi :)

aimarii kirjoitti...

Mukavasti pagisit. Murteesi on minulle vieras, mutta ymmärretyksi tulee, joten jatkahan vaan pagisemista.

Milli* kirjoitti...

Minä piipahdan usein blogiasi lukemassa, vaikka en aina muistakaan kommentoida. Tulen usein hyvälle tuulelle lukiessani juttujasi, joten jos suinkin jaksat niin jatka toki bloggaamista =)

Kukkaiselämää kirjoitti...

Kyllä tämä blogistania olisi paljon tylsempi paikka ilman sinua! Jatkathan pitkään, sillä blogisi on helmi!

Unknown kirjoitti...

Hyvä ettet ooo lopettanu blogin pitoa äläkä edes harkitse/puhu sellaista,mie muuten romahan... ;)on ollut kiva tutustua blogisi kautta sinuun.Täällä on kiva piipahtaa ja on niin monipuolinen blogi.Jatka vaan samaan malliin.Mukavaa viikonloppua!

Ilona Winebridge kirjoitti...

mukava oli lukea blogisi synnystä, murrejuttusi on niin valloittavia, aina saa hymyn huulille niit lukiessa. pakosta ei blogia pysty pitämään, kirjoitetaan silloin kun huvittaa ja aikaa on;)

Daisy kirjoitti...

Hei. Muistan, kun aloitit. Ja hyvä, että jaksat jatkaa. Olet niin aito ja ahkera. Kiva aina piipahtaa tänne lukemaan, mitä sinulle kuuluu.