perjantai 25. toukokuuta 2012

PUS sukka

Paulal on sit mainioit sukkii joijen varret on ahriikankukkasist, mie niit ain ihhailen hänen blogis käyvessäin. Aatoksen on olt jottahaa miekii teen sellaset. Eile sit sain tehtyy ne kukkaset, ja ko yhistin ne varreks ni......eihää täst sukkaa tultkaa vaa tul ...pussukka.(sukka ko sukka, välliiks täl sit on)


Jatkoin vaa yläreunan korottamist kuuvel kerroksel kiinteit silmukoit, sit yks pylväsrivi ja viel neljä kerrost kiinteitpohja on tehty yhest palasest, ja se asettukkii somast siihen kohtaa, kiinnitin sen virkkaamal.
Kiinnityksee punoin ikämiehen kans sen tavallisen nyörin, kolmel erivärisel langal.


Avattuna pussukka näyttää tält, tuo yläosa levenee pikkase, ni sit siihe jää paremmat rynkyt ko nyöri veetää tiukast kii.
Kute huomasit ni kaik ruuvut on erilaisii, ko tarkotus ol tehä sellaset ruskian, vihriän ja keltasen kirjavat sukat.
Korkeutta täl pussukal on 14 senttii ja halkasia on siin 10-11 senttii.
Lanka ol Nallee ja Jukolanpoikain, lankaa.
Mitä käyttöö täl sit on, eipä oikiastaa mittää, kohan vaa illan ratoks sen väsäsin.

Mukavaa perjantait teil kaikil, aurinko paistaa ja linnut laulaat, viikonloppu tulos ja kaikil mukavaa sellast.

5 kommenttia:

Maahiska kirjoitti...

Johan nyt kukkanen siun kanssa! :) olen kyllä seuraillut postauksiasi mutta en jaksanut kommentoida - täältä piskuisesta alhosta on mukava katsella vaan voimia ei ole ollut liiemmin. Olen haaveillut mummonkukkahameesta ja tyynyistä, mutta toistaiseksi työn alla on hiljalleen mummunneliöpeitto Arnelle sekin ihana! Tuollaisia kukkasia olisi kiva vaihteeksi oppia tekemään.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Söpöliini pussukka! Oikein kiva!!

Paula Kristiina kirjoitti...

Mainio pussukka tuli vaikkei sukkaa tullutkaan! Oikein hyvä idea. Voi myös isontaa enemmän kukkasia riviin ja kerroksiin. Tultiin mökille ja kyllä täällä nyt kelpaa ja niin kaunis ilma. Aurinkoista viikonloppua sinulle♥

Daisy kirjoitti...

Nätti on pussukka. Tykkään kovasti väreistä ja muutenkin.

Nimetön kirjoitti...

Hyvä idea! Tuollaiset omat oivallukset ovat tuntuvat varmasti mukavimmilta. Eihän aina tarvi lopputulos olla se mitä on aikonut ja aloittanut. Ja kiitos kun rohkenit kommentoida viime postaustani. Oikein ihanaa viikonloppua!