maanantai 7. toukokuuta 2012

Pipo ja pihamaa


Orvokki hatun loppu langoist virkkasin viel issellein pipon, se pääs olkii eile mukava puuhastella pihamaalla.
Lauantain pääsin käymää tuol naapurpitäjäs olevas isos puutarhas ostoksil, siin samas joka lähettellöö niit korioit luetteloit ain kevvääl ja syksyl.
Kaks kärhöö ja muutama purkki koristeheinii tul ostettuu.
Heinät sain eile laitettuu maahan, kivikkopenkin tyhjää kohtaa. Kärhöt otteloo kunnon multaa.


Täs kuvas näyttäät viel lopen pienilt, mut kasvaahaa nuo. Tuo suurin puska on kuparisara, siin vieres on se punain,( oliks se nyt hurme silkki heinä) tuo musta pien mätäs on käärmeenparta ja keskel oleva vaalia tupas on ulkolaiselt nimeltää FrostedCurs, kotimaist nimmee en tiiä, sit siin on viel kaks pient alkuu sinisilmiöö. Tuon ees olevan kiven takaan on viel pampaheinä, mut siit on näkyvis vaa kuolleit korren pätkii, tiiä lähteekö tuo ees kasvamaa, mut ostin ko halval sain. Kuvataa sit jos kasvaa yli metriseks valkein töyhdöin kukkivaks pihan komistukses.

Narssit jatkaat avautumist,täs taas kaks,

tän keltasen torvi on luonnos aika likkeel oranssii


Täl taas on pitkulaine torvi ja vaaleit viirui terälehis.

Mukavaa alkavaa viikko kaikil teil jotka käytte lukemas näit miu juttuloit, ja kiitokset taas kommenteist, ne on tosi tärkeit, niist mie tiiän onks täs kirjuttelemises mittää mielt.
Nää netti yhteyvet on välist kyl tosi hittait, ymmärän kyl et voip olla hankalaa siirtyy ain sivult toisel.
Meilkii kerkiäis ain välil, keittää perunat tai lapsen synnyttää, enne ko mittää tapahtuu, ja sit ko on saant kaike valmiiks ni männöökii yhteys poikki. Nää on näit syrjäkylän harmii, vaik on kaik mokkulat ja anteenit, mut illoitaa myö kevvääst ja kukkasist.
2 kommenttia:

Maahiska kirjoitti...

Siullapa mytsii nyt! Ihania ovat ja varmasti just kesäsopivia. Tykkäsin erityisesti edellisen postauksen siitä yhdestä jossa kukka päälaella, olikohan se sinunkin lemmikkisi. Täytyypä katsella itsellenikin malleja, tämä pää pitää huivia/myssyä kesät talvet, sisällä ja ulkona. Joskus harvoin ainoastaan minut voi bongata ilman.
Täällä ihana kevätaamu!

Siskohanne kirjoitti...

Voi että olipa mukava lueskella juttujasi sun omalla murtehella. Meijän paikkakunnan murre on niin rummaa, että ei sitä kehtaa ees kirijottaa...