sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kännykkä puodis

Käin ostamas uuven kännykän sen hajonneen tilalle.
Kaupas ol sellain nuor poika myymäs, liekö tuol viel korvantakusetkaa kuivanneet.
Hyvin auliist hää tul kyselemmää jot mitähää mie halluun.
Ko kerroin jot uus kännykkähää miun pitäs saaha, ni jo vot sentää ko tul nuorukaisee liikettä.
Hää toi ensimmäiseks näytille sellasen hienon, jota vaa hipastaa , mikä lie älypuhelin olt ja viel tarjouskii ol voimas,siin varttii yl viis sattaa ol hintaa. Kauhia,yl puolet miun eläkkeest.
Mie kyselemmää halvempii, ni sit alkokii myyjän into laimenemmaa, mut viel vaa hää kanto niit hienouksii yheskii ol kuulemma nii mahottoman hyvä kamera, jottahaa. Mie kerroin jot en mie oo kameraa ostamas ko miul on koton sellain järjestelmä kamera..
Ko poika ol esitelt hyllyst kaik maholliset kalliit ja hienot, ni mie rohkenin kysymää jot olisko heil ihan sellast tavallist kännykkää.
Olhaa heil , kaapis, alahyllyl ,perinmäises nurkas, myyjä otti sen sielt ko jonkii likasen esinee ja sano, onhaa meil tälläin kolmenkympin mummopuhelin, mut täl ei voi ko soittaa.....Mie kasssoin hänt ja sanoin ihan nätist, jot soittamist vartehaa mie sitä tarviinkii.

Mie oon nii tyyytyväinen miun kolmen kympin puhelimmee, mut myyjä tais vähä pettyy.


 
 
Koton sit virkkasin uuvelle puhelimelleni suojuksen, jottei het mää rikki taskus ja kassis.


Nyt taas pääsee soittelemmaa aikamiepojalle, ja ystävil, kauhia ko sit olkii orpo olo ilman puhelint.

Oikei rattosaa pyhän jatkoo kaikil teil tääl piipahtavill. Soitelkaa rakkaillenne ja ystävillenne.

21 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Just eilen kyselin Miäheltä, että mahretaankohan sitä ennää missään myyrä tavallisia puhelimia. Kattelin meinaan ko se räpläs sitä sen kosketusnäytöllistä. Ennen aina soitin Miähen kännykällä ommaan kännyyni jos se oli häviksisä. Nyt en voi ko en ossaa käyttää sitä Miähen puhelinta, ärsyttävvää. Hyvä tiätää, että tavallisiaki myyrään. Määki haluan vaan soittaa ja joskus harvoin laittaa tekstarin.

Nimetön kirjoitti...

Komian suojuksen teit. On niitä nykyään kaikenmoisia puhelimia ja aina vaan tulee lisää hienouksia,meidän poika aina vinkuu uutta puhelinta kun sellanen tulee markkinoille ja tuo poika on mulle se heikko kohta jotta pyydän aina Isäntää ostamaan pojalle...Minun rahat ei moisiin riitä.

Lisbet kirjoitti...

Kyl se pulelimen pittää ollakii yksinkertane
jot ossaap sitä käytää...:)

annikki kirjoitti...

komia tuo kännykkä pussi.mie sain synttäri lahjaksi uuden puhelimen mutta en osaa sitä käyttää.

Daisy kirjoitti...

Halusin ostaa uuden puhelimen, koska vanhassa ei ollut kameraa. Kuvaviestien vastaanottaminen oli vaikeaa tietokoneen kautta. Menin paikalliseen Experttiin. Näytin vanhan puhelimen ja sanoin tässä on vanha , haluan samantasoisen, kameralla varustetun... Myyjä (keski-ikäinen mies, ehkä viisikymppinen) näppäili puhelintani, katsoi liittymäni ja alkoi myydä minulle uutta liittymää ja siihen "edullista" puhelinta.
Siitähän ei tullut sitten mitään ja poistuin kohta kaupasta ilman puhelinta pää pyörällä...
Vaikeaa on puhelimen osto, ei voi muuta sanoa.
Hyvää pyhäpäivän iltaa sinulle ja onnea uudelle puhelimelle.

Riitta Sinikka kirjoitti...

On niiiin hauska pussukka, että tykkään paljon!

Unknown kirjoitti...

Sinä olet Kosotäti ihan huippu ihana !
Luin murteen kanssa ääneen tämän sinun ostosreissusi miehellenikin ja meitä molempia hymyilytti :)
Meillä on muuten molemmilla sellaiset "älyttömät" puhelimet, enkä osaisi äly...sellaista edes käyttää !

Hieno on muutes uusi pussukkakin !

riikan räpellykset kirjoitti...

Hyvä,hyvä että olit tiukkana puhelinkaupassa.Mää pelkään kauhiasti, kun jokupäivä nun nokiapuhelin mallia 2 ei enää toimi, mistä saa silloin samallaisen, mikä on puhelin eikä muuta. Hienoa että on muitakin tämän periaatteen kanattajia.

ArmiL kirjoitti...

Tuli tuossa mieleen että minä ostin nettianttilasta ihan sellaisen normipuhelimen onhan siinä kamera, halvimmasta päästä sai ihan katella ja tutkia, sen verran hyvää palvelua sieltä saa että saa ihan ite tutkailla ja miettiä että minkähänlaisen puhelimen valitsee. Hyvin äkkiä tulee kotiin kauhian isossa paketissa pikkuinen paketti sisällä, lasku tulee perässä maksuaikaakin ihan mukavasti. Olen ollut tyytyväinen valintaani.
Mutta sulla on ollut ihan mielenkiintoinen ostospäivä, kumma että ensimmäisenä sitä kalleinta tullaan tyrkyttää! Eikä sitten kuunnella asiakasta että minkälaista hän tahtoo.... kiva kännykkäkotelo!

Tuula - Villatuta kirjoitti...

Minullakin on ihan peruskännykkä ja hyvä niin.. kauniin pussukan virkkasit uuden kännykän suojaksi, nyt pysyy ehjänä eikä naarmuunnu:)

Sinipellavainen kirjoitti...

Aivan ihana pöllöpussi. Meillä on sinulle TUNNUSTUS, kurkkaahan uudestaan blogiamme.

Lea P kirjoitti...

Itsellekin pitäisi uusi puhelin hankkia ja ihan kutkuttaa pelkkä ajatus kauppaan menosta ja myyjien ilmeistä kun latelen koordinaatit ilmoille, puhelin-tekstiviestit-kamera, eikä mitään kosketusnäyttöjä tai nettiyhteyksiä, kiitos. Ja ilman sitä kameraakin pärjäisin. Minulla on nyt käytössä Nokian simpukkamalli, sen liukukantisen vielä saattaisin hyväksyä mutta en isompaa, eihän ne edes mahdu mun laukkujen puhelintaskuihin. Paitsi että sittenhän sitä voisi ostaa tietysti uuden laukun isommalla puhelintaskulla ;).

anne kirjoitti...

Ihana pussukka kännykälle! Nykyään alkaa puhelimet olla muuta kun soittamista varten, liian hienoja ja alkuperäinen tarkoitus unohtuu. :)

liinu kirjoitti...

Iloinen pussukka, kelpaa tuossa uutta puhelinta kuljetella :) Ei taida keskiverto ihminen edes tietää mitä ohjelmia puhelimensa sisältää, saati että niitä ikinä tarvitsisi käyttää...

Huopatossunen kirjoitti...

Hieno pussukka, kyllä uuden puhelimen kelpaa :)

Odotan kauhulla sitä päivää, jolloin vanha puhelimeni hajoaa. Se on sellainen jolla voi soittaa ja lähettää tekstareita enkä muuta kaipaa. Töissä saan tarpeeksi käyttää "älypuhelinta".

Sussi kirjoitti...

Uskomattoman ihana pussi:)

Itse en pidä ollenkaan niistä uusista älykännyköistä, liikaa toimintoja, joita ei osaa käyttää. Minulla on tällä hetkellä Motorolan "mummokännykkä". Tilasin sen nettikaupasta Ranskasta ja vasta jälkikäteen älysin, että puhelin toimii ranskaksi ja siitä puuttuu ääkköset. D! Hyvä ja helppo puhelin kuitenkin.

Maahiska kirjoitti...

:) samoilla linjoilla täälläkin, mutta arvaas minkä sain? tytär antoi mammalleen vanhan älysellaisensa ja kyllä mummun älyä nyt koetellaankin! olen melkein tykästynyt laitteeseen mutta en osaa käyttää sitä puhelimena. harjoittelen vasta nettiä ja muita herkkuja - "ipponen" nimittäin lähtee kanssani sairalaan ja kuntoutukseen niin voin olla yhteydessä keneen lystään ja melkein ilmaisiksi. Kohta loppuu tuon vaha orjapuhelimen sopimusaika, sitten siirtänen jopa sen kortin siihen ipposeen - en vain tajua miten tuolla puhutaankin?????

Purppura Perhonen kirjoitti...

Hieno on pussukka!! Ja taatusti kestää paljon paremmin tuo "kolmenkympin mummopuhelin", mitä ne viiden sadan älyluurit!!! :)

Emilie kirjoitti...

Hei, olen käyny täällä "salaa"lueskelemassa :))) Tähän on pakko kommentoida. Kun mie yli vuosi sitten ostin semmosen halvemmanpuoleisen hipaisu kännykän, ni kyllä otti aivoon kun, se soitteli itestään kuka nyt sattu olemaan listassa. Kerran hipaisi vahingossa työpaikalle, onneks ei ihan pomolle kuitenkaan, kun en osannut katkasta puhelua hipasemalla. Sitten poistin listasta semmoset, kelle ei ilennyt vahigossa soitella ;) Nyttemmin oon oppinut jo hipasemaan oikeita numeroitakin.

Elvenpath kirjoitti...

Välillä tuntuu, että tuommoinen puhelin ois kaikkein paras. Tekee aika-ajoin mieli heittää oma iPhone seinään tai järveen. Mutta oon kiintynyt siihen. Siinä on käytännössä mun koko elämä. Numerot, osoitteet, kuvat, musiikit, jne. Mutta välillä se vain on niin _raivostuttava_ kaikkine jumituksineen ja koko ajan pitää päivittää. Viimeisimmän päivityksen yhteydessä akun kesto tippui siihen, ettei se kestä edes yhtä koulupäivää. Eli hyvän valinnan teit siellä kaupassa!

Elvenpath kirjoitti...

Mutta se on itseasiassa kaikkein pisimpään kestänyt luuri. Kaikki normikännykät menneet vaihtoon parin vuoden välein. Tuo toimii tosi hyvin (päivitykset vain pilaa sitä) jo neljättä vuotta :) Nyt tuotakin pidetään jo suunnilleen kivikautisena kun se on se iPhone3GS eikä uudempi malli.