perjantai 30. marraskuuta 2012

Sukkasillaan

Voi kauhia ko on kehno keli, tuulee ja tuiskuttaa, sähkötkii ol tunnin poissa ja muutaman kerran hetkellisestikii on pirtti pimentyny.
Tuvas on hyvä olla ko jaksaa lämmittää, nää rintamamiestalot ko on hyvin ilmastoitui tälläsel tuulel.
Villasukat jalas tarkenee.


Nää päättelin just aamusel kynttilän valos. Vaalianpunaset on ihka ensimmäiset palmikkosukat.
Yllätyin ko palmikko olkii helppoo neuloo. Yksväriset on miesten kokoo 45, ol niis neulomist siniharmaat kokoo 40, kaik on neulottu Jukolanpoikain langast.

Sukkii on tult neulottuu , sielt elokuust, koht kaks tusinaa, täs sen toisen tusinan sukat, yhtä vaille, ne ko on viel puikoil.

Kerkesin ennen sähkökatkost ommellakkii vähäsen


joulusukka jäi ripustuslenkkii vaille ko pimeni, no lenkin kerkii ommella käsinkii, syvän kuvio on vanhast pöytäliinast joho aikamiespoika opiskelu aikaan kaas punaviinii ja keskel jäi iso tahra.

Ja jos on sukkii ni pittäähä olla kukkiikii


alkukuust nostin jouluruusun ruukus kuistille ja ihan koht on ensimmäinen kukka auki.

Myrskyst huolimatta viettäkää mukava päivä, huomen vaihtuu kuukaus ja viikonloppukii on taas käsil.
Kiitos teil taas komenteist ja tervetulloo Maiju lukijoihin.14 kommenttia:

Purppura Perhonen kirjoitti...

Siellähän on ollu ihan "entisaikaset" tunnelmat, kun on kynttilän valossa ommeltu :) Onneksi tuli kuitenki sähköt takasi!!! Minä en oo tainnu tuommosesta jouluruususta koskaa kuullakkaan.. pitääpä googlailla :)

Ninni kirjoitti...

Kotipuuhissa villasukkasillaan olen minäkin. Suloinen jouluruusu ja upeat villasukat. Palmikotkin onnistuu sinulta :)

Lisbet kirjoitti...

Sukkii sitä etupiäs mieki tehä väkerrän,jotkuut vantuut
tuloo talves tehtyy.Ja töppössii ja.
Siul on korreita sukkii.
Tuuloo ihan mahottomas.

Tuula - Villatuta kirjoitti...

Monta paria upeita sukkia, ahkera olet ollut:)
Todella kauniin joulusukan olet ommellut.. niitä minäkin parhaillaan teen, ajattelin lapsukaisten pikkujoulunanut niihin tipauttaa:)

margsan kirjoitti...

Nii, kuka neuloo sukkia ja kuka lapasia! Hienoja ovat jälleen! Itsellä on ollu siis lapasbuumi meneillään. sen vuoksi se liivintekoki venähti....

Riitta Sinikka kirjoitti...

Vau,mitä sukkia; neulottuja ja ommeltuna! Ihania!

Unknown kirjoitti...

Komeita sukkia olet tehnyt.
Kyllä sinun ystäväpiirisi jalat pysyy lämpöisenä.

Hilkka kirjoitti...

Onpas kauniita sukkia Koso-täti pukerrellut! Itse olen ollut vapaalla näistä blogihommista, kun olin lapsenlasten luona etelässä viikon. Mutta nyt taas jatkuu kommentoinnit ym. Sähkökatkokset on ikäviä, onneksi sähköt saitte taas.
Huomasin, että olet opetellut kuvakollaasien teon. Sitä en itse vielä osaa, joten täytyy tutkailla, mistähän ohjetta löytyisi.

Maija kirjoitti...

Hianoja sukkia. Pitäisköhän munki koittaa sitä palmikkoo joskus? Arpajaisvoitto on melkein valmis, oon vähä hiras, mut jos maanantaina sais postiin. :-)

anne kirjoitti...

Sulla on siellä semmonen hieno sukkatehdas. Miekii ajattelin ommella joulusukkia koristeeksi. Ostin vähän pitsiäkin reunaan. Saa nähdä milloin valmiina? Näytän ne sitten blogissa. Ihanaa ja lämmintä viikonloppua tupahan!

intsu kirjoitti...

Sulla taas vaikka mitä kivaa. Myrskynnyt on täälläkin,vaikka mä asun Länsi- Suomessa ja sinä kaiketi idässä. Aivan kauhee tuuli,mutta onneks sähköt on pysyny. Täällä on pakkastakin -7 astetta ja lunta ei ole , ainakaan vielä.Sulla siellä on aikamoinen sukkatehdas pystyssä kaiken aikaa ja nyt on kyllä villasukkien aika tullut. Kiva joulusukkakin. Meilläkin oli aikoja sitten tuollainen joululiina,josta otit kankaan sukkaan. Niin kauniisti jouluruususi kukkii.

Huopatossunen kirjoitti...

Hurja määrä sukkia! Vaan kyllä villasukille aina käyttöä on. Minullakin on villasukat miltei ympäri vuoden ja vuorokauden jalassa.

Sussi kirjoitti...

Toinen toistaan ihanampia sukkia!

annikki kirjoitti...

on komeita villasukkia ja joulusukka kruunaa kaiken.täällä oli eilen sähkökatkoksia monta eri kertaa ja tietsikan sai sekaisin kun yrittivät asioitaan hoidella.tänään on lumikinoksia lapioitu ranteet kipeinä.
totta on että vanha talo on hyvin ilmastoitu kovalla tuulella,meillä on 1952 valmistunut talo.

hyvää viikonloppua siulle