lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kiukkua pukkaa

Enne ko alan mäkättämmää tätä kiukkuvain ni näytän näit sukkii joit oon nyt tult urakoituu.
Täs sukat yhelle pienelle perreelle


ja täs toiselle, viel pienemälle perreelle.


Ja sit siihe kiukkuu.

Käytii tännää ikämiehe kans tuol naapurkylän Litlis, ja mahoton ko siel ol väkkee, vissii kaik lähitienoon nälkäset ol tult ostoksil.
Meil on ain tapan että ikämies hoitaa ostokset ja mie saan rauhas köpötellä ja kassella, niin tännääkii, mut....
 iha ilman mittää varotust tai oiretta jäin kolmen ison immeisen jalkoihi, hyö yksinkertasest rynniit miun yli. Yks viel iski kyynärpäällää miun olkavartee, ja aika kipiäst iskikii.
Tää kolmikko ei ess sanot sitä mei suomalaiste ommaa anteekspyyntöö siis sitä HUPS OHOH! vaa jatkoit kiiruust kohti kassoi.
En ees kerint ja älynt sannoo mittää vaa koitin pyssyy tasapainos jotten kaatuis.
Kylhää mie oon pien , tälläin maatajalkain, mut luulis että punain takki näkyy kaupan pääst päähä ja varoittas jotta täs männee vanha täti keppisä kans.
Itkuu tuhrasin ko ikämies tul hyllyn takkaa kassomaa mis viivyin. Hää suuttu ihan kauhiast, mut mitä siint ol hyötyy kolmikko ol jo rynnint issesä pihalle.
Sen verran mie suivaannuin jotta seuraaval kerral jos näin käy ni isken takas ja kepil ja kovvaa.

Tälläsii tönimissii ja kepin kaatamissii sattuu ain sillo tällö, ylleesä ne on vahinkoi, mut tää tän päiväin ei olt mikkää vahinko.

Minkä ihmeen takia pittää rynnii ja tönnii heikompii. Miun veljelekkii tehtii kerran silviisii, ( hääkii ko kulkee kepin kans) jotta aukastii ovi ja just ko veli pääs ove kohalle ni paiskattii se kii ja hää jäi oven vällii.
Tälläsis tunnelmis alottelen pyhän viettoo, syön lohtusuklaat ja saan ikämiehelt halauksii.

kaikest huolimatta oikein mukavaa huhtikuuta, kiitoksii kommenteist. Ne mei pöntöt on rekisteröity ja saatii TINTTIPARONIN  tittel.30 kommenttia:

Kivimäen emäntä kirjoitti...

Onnittelut Tinttiparoneille! On todella röyhkeää käytöstä tuollainen rynniminen. Harmittaa oikein puolestasi.

Tuta kirjoitti...

Somia sukkasia olet tikutellut, saajat ovat kyllä iloissaan.
Kyllä niitä on kaikenmoisia ihmisiä liikkeellä.. suorastaan törkeää käytöstä. Peukku alaspäin heille.

Sinikka kirjoitti...

Monta paria lämpöisiä sukkia. Röyhkeää käytöstä, olipa niil kiire vajettamaan rahapussiansa. Kaikesta huolimatta iloa viikonloppuusi!

Maatuska kirjoitti...

Oli taas käytöstavat karkuteillä ja kaiken lisäksi olisit saattanut kaatua ja loukata itsesi. Tosi surullista. Veljeäsi kohtaan tapahtunutta törkeää kohtelua ei voi kun äimistellä! Kyllä tähän maailmaan mahtuu niin monenlaista tossunkuluttajaa, ettei tosikaan.
Minäpä ihan salaa toivon, että näet kolmikon vastaisuudessa kaupassa ja ihan sattumalta sattuu keppisi viuhahtamaan heidän kohdallaan. Hups.

Sesse kirjoitti...

Onneks siulla on ikämies lohduttamassa, ettei ihan yksin tartte murehtia...suklaata tekis minunkin mieli, muta ei nyt satu olemaan :)
Onneks olkoon Tinttiparoneille :)

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Onnea Tinttiparoneille.
Huono käytös on aina merkki jostakin. Mikä se oli tämän koheltajakolmikon kohdalla, jää arvoitukseksi? Onneksi sinulla on lohduttaja omasta takaa ja sait purkaa hänelle sydäntäsi.
Mukavaa viikonloppua.

Väkertäjä kirjoitti...

Mur mur niille tönijöille. Ikävä kyllä, tuollaisia näyttää olevan liikkeellä missä milloinkin. Hyvä, että sait pidettyä tasapainon, lohtuhalit ovat kyllä paikallaan.
Piristäviä sukkia, kevääseen sopivia :)

ma-te kirjoitti...

Nättiä sukkaparia oot kutonu ☺☺
Voi, melekeen ärräpäitä täälä päästän kun ajttelen mitä Sulle on sattunu.
Sanonkin vain, jotta toivottavasti "kupistansa särpävät" ku nuon huonosti käyttäytyvät ja olikohan eres "puhtahat jauhot pussiis" ku niin kiirus oli.
Aurinkoosta viikonloppua Sulle Kosotäti ♥syö suklaata ja nauti halauksista♥

AnniK kirjoitti...

No jopas on ollut röyhkeää porukkaa! Onneksi siellä on kelpo lohduttaja ja herkkujakin tarjolla. Mukavaa sunnuntaita!

Daisy kirjoitti...

Voi ei. Kyllä pistää miettimään, mihin maailma on menossa.
Toivon ettet lannistu. Ukkokulta varmasti auttaa ja tukee.
Hyvää kevättä sinulle.

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Kurjasti tehty. Tsemppiä! Onneksi on lohduttaja ja suklaa auttaa myös.

Marle kirjoitti...

Voi miten rumasti on sinua kohdeltu! Siinä olisi voinut sattua pahastikin. Ensi kerralla oikeasti huitaise kepillä. Ihna lujaa anna mennä. Sukat on aina kauniita ja onneksi on tuota suklaata! Saat syödä vaikka koko levyn. Tai kaksi.

Sussi kirjoitti...

Voi kurja! Nykyihmisillä on täysin tavat hukassa.

Parempaa tulevaa viikkoa sinulle!

mummeli kirjoitti...

Nättiä sukkia olet kutonut.
Tuo käyttäytyminen on rumaa, saisivat itse joutua kokemaan. Käytä vain keppiäsi seuraavalla kerralla oikein kunnolla mokomiin etuilijoihin.

Anonyymi kirjoitti...

Hykerryttävien tekstien jälkeen surullista luettavaa...Onneksi on käsivarret, jotka huolehtivat. Myötäeläen.... sini

Liisan kotona kirjoitti...

Onnea Tinttiparoneille. Olisi pitänyt myös ottaa osaa tuohon lintupönttöhaasteeseen. Harmi, että tuollaisia öykkäreitä on olemassa, mutta onneksi olet saanut ikämieheltä lohdutusta. Liisa

Tuula Haapala kirjoitti...

Ihania,upeita sukkia.Onpa ollut typerää käytöstä tönijöiltä ;/ Hyvä te ..TINTTIPAROONIT =)))) Onnea!

Vanha rouva kirjoitti...

Muistithan syödä suklaata tarpeeksi???

Selma kirjoitti...

Niinpä, on se tämä meno jo ihan hurjaa, kun ei huomioida hitaampia ollenkaan.

intsu kirjoitti...

Kyllä sukkia on tullut taas kuin liukuhihnalta. Sulla on semmonen monitoimitehdas. Milloin on valtavasti peittoja,toisinaan sukkia ja aah niitä monia upeita kransseja.
Tosi kurja kauppareissu. Ikäviä tommoset ihmise,jotka kulkee kuin koko maailma ois heidän! Toivottavasti joskus saavat vielä kivensä kerätä.t
Onnea Tinttiparonin tittelistä:)

Leena kirjoitti...

Se on tuo toisen ihmisen huomioonottaminen nykyään niin vaikeaa. Olen kokenut samaa, eikä paljon pyydellä anteeksikaan! Kauniit sukkaset olet taas värkkäillyt!

Sari Räsänen kirjoitti...

Oletpas aiheestakin kiukkuinen :(. Nykyään käytöstapoja ei juuri tunnu olevan. SINUA ON KOHDELTU TOSI HUONISTI. Olin tässä taannoin musiikkikeskuksella kuuntelemassa mieheni kanssa Tuure Kilpeläistä ja arvatenkin saatta ihmisiä on paljon. Kun olimme takkejamme noutamassa narikassa niin voi sitä tönimistä ja ilkkumista. Siinä kiireisimmät etuilivat, tönivät ja puhisivat. Ajattelin että jalkoihin tässä jää jos tavallisesti vaan jonottaa omaa vuoroaan. On ihmisillä niin kiire ettei huomaa ottaa kanssa ihmista huomioon. Voi jestas sentään !!

Huopatossunen kirjoitti...

Tinttiparonin arvo on hieno saavutus :)

Harmillista tuollainen rynniminen ja toisten töniminen. Onneksi ei sattunut fyysistä vahinkoa ja hyvä että sinulla on mies joka välittää.

Jaana Kristiina kirjoitti...

No voihan harmistus!!!Ikävää käytöstä.Harmittaa ihan sinun puolesta tuo kauppa reissu!Onneksi oli lohtu lähellä ja suklaata taskussa.
Mutta hienoja sukkia olet kutonut ja onnea vaan kovasti tuosta tinttiparooni tittelistä.

Lea P kirjoitti...

Voi harmi, jotkut ne ei muuta ajattele kuin omaa itteään. Annan luvan kepillä kutittamiseen ja isoon huutoon.
Kivoja sukkia olet ahkeroinut.

Tarina kirjoitti...

Nyt on kyllä monta onnellista sukan saajaa.
Ai, jotta tuollainen moukkamainen käytös saa sapen kuplimaan.
Näitä kyynärpää /kassallakiilaaja tyyppejä on joka ikisessä ikäryhmässä mummoista mukuloihin.
Onneksi ikämies ol ritari ja pelasti lohduttaaen prinsessan.
Kauniita kevätpäiviä ja onnittelut tinttiparoonin arvonimestä!

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Onneksi oli Puoliso matkassa, miten olisit yksin edes kotiin päässyt? Yritetään yhdessä olla avuksi meitä heikommille, puututaan tilanteeseen ja pyydetään kaupan henkilökunnalta apua. Lämmin virtuaalihalaus meidän sohvalta.

Tilkku & Tilkku kirjoitti...

Sukat ovat sieviä. Tuo tapahtuma siellä kaupassa kyllä saa mielen matalaksi minullakin, saatikka miten paljon se on sinua suututtanut. Tuollainen käytös ei kyllä ole sallittavaa, kyllä pitää arvostaa ja huomioida muut ihmiset joka paikassa ja tilanteessa. Toivottavasti jatkossa saat liikkua rauhassa ja ihan omaan tahtiisi.

Serentis kirjoitti...

Minun on pakko tunnustaa, että oon toisinaan kaupasa tosi hermostunu ihmisiin, jotka tukkii käytävät ja jää keskelle jutteleen. Mutta siitä huolimatta: en ikinä juoksis päälle ja menis tönimään! Nykyään on jopa aikusilla ihan kummia käsityksiä siitä, mitä saa tehä ja mitä ei :(

Hienoja sukkia. Alakaa omiaki sormia syyhyttään, josko vaikka yhen parin pistäs puikoille kevättä ootellesa.

*VEKKI* kirjoitti...

Tinttiparooneille terkkuja täällä kirjoittaa pönttömestari 21 pöntöllä! Kiva juttu tuo miljoonapönttö-juttu. Mutta tuollaista tönimistä en hyväksy. Se on tulosta siitä kun minäminäminä-ihmiset ei ole tottunut huomaamaan, että muitakin on täällä olemassa. Hyvät käytöstavat kunniaan!! (jo kotona...)