maanantai 12. maaliskuuta 2012

Verhoi ja purkkiloit

Nyt on tuvas sit uuvet verhot ,tälläst keksipurkki kangast löysin. Harmi ko ol sellanen pakanpohja, ni en saant molempii ikkunoihi rynkkylöit, mut metkahaa tuo ihan suorakii kappa on.


Isompaa ikkunaa sit tulkii rynkkylöit. Kapat on sellasen 80 sentii korkiat.
Tiiättehää työ ko uuvet verhot on paikoillaa ni sit kaik muu näyttääkii nii lopen ankeelt ja pitäs saaha uutta muuvallekkii, niihää käi miullekkii, seuravaks hyökkäsin liitan kimppuu
Miten se tumma liitan kans imikää valloo,ja näyttikii nii rumalt.  Kellaris ol jemmas kuistin lattiast jääneit laattoi, niil mie päällystin liitan. Asettelin vaa paikoillee, ne on sit helppo ottaa pois  ko taas tarvii liittaa varistaa. Vinnilt hain säilöst nuo vanhat kohvipurkit, ja muu rekvisiitta löyty tuvan kaapist. Kana oottaa jo pääsiäist.

Nää purkit on olt miul kauvan, kolme ensimmäist purkkii myö ollaa saatu vähä niiku peruin, sukulaisiilt  ja nuo kaks ruusupurkkii oon löytänt kirpparilt.
Nykyvää näit ei taho löytää mistää, ja jos löytääkii nii hinnat on jottain ihan muuta ko kaks markkaa, minkä mie noist aikanaa maksoin.
Nuo  ratit, tai suppilot miks niit nyt kukakii sannoo, on tään talon perui, toise mie vaan löysin autotallist, sit ol käytetty johonkii öljyin laskemissee, ko ol nii likane ja öljys, mut pesemäl siint tul ihan hyvä.
Tännäkii paistaa aurinko,ja kaik pölyt näkkyy, kuistikii pitäs laittaa kevväisee kuosii, mut ihan ensin, mänen ulos nauttimaa valost, ja kuuntelemma tinttilöijen konserttii.

Iloist päivää teil kaikill.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyl Siul tuo inspiraatio on kohillaa, ku saat uutta nui vaa käenkääntees! :)
Zomat verhot olet löytänny ja kaik purnukatkii soppii sammaa sävvyy.
Kaunist viikonalkuu!
mirjuska

Paula Kristiina kirjoitti...

Oikein hienot verhot ja Nuo purkit kanssa! Olen noita ruusupurkkeja kattonut kirpparilla ja maksavat ihan älyttömästi, sinne jäivät:)

Anonyymi kirjoitti...

Mullakin on tommonen ruusupurkki se on lapsuuskodista lähtösin,se on kyökin kaapissa lasioven takana.