lauantai 21. huhtikuuta 2012

Löytöi

Viikol käytii ikämiehen kans kirpparil, tuol naapur kaupuntin puolel, sillä pittäähää tätä kirppar revviirii laajentaa. Löyvettiikii tosi mukava paikka, siel ol uutta ja vanhaa viertyste ja hyvvää sekä huonoo tavaraa sulas sovus.
Nää myö löyvettii.


Sähköurut, ol ensimmäinen löytö, hyväkuntoset ja toimivat. Ikämies ko on ain haaveilt jotta ko hää jääp eläkkeelle ni sit ostetaa soittopeli ja hää alkaa sit tosissaa reenaamaa soittamist. Miekii tykkäsin tuost ajatuksest, ja ko kerran halaval saap, ni pittäähää sillo ostaa. Mei miehet ko on molemmat tosi lahjakkait tuos mussiikis, molemmil on sellain absoluuttinen sävelkorva, mitä se sit tarkottaakii, ko miul ei oo, minkäälaist.
Ainoo homma mikä pit muuttaa ol töpsel, se ko ol sellanen vanhanaikain eikä kovinkaa laillinen näi nykysten sääntöin aikana, mut onneks ikämies on olt joskus Imatran Voimas juoksupoikan ni hää osas sen töpselin vaihtaa.
Nyt tää komeus on mei etteises, ko miust ei oo kantaja kaveriks. Vartutaa ko tullee vahvoi miehii kyllää ni sit urut siirtyyt yläkertaa.

Miekii löysin jottain,


tälläse  vanhan kopeliini, joka nyt on silputtuna tuol tuvan lattial, ko siit pitäs tulla kassi, mut voiphaa tuo olla jot tullee vaa tuluskukkaro.
Sit toine löytö.

Kotikutos pellava kangast, leveyttä on siin 76 senttii ja pittuutta 150senttii. Iha käyttämätöntä ja pesemätöntä. Mitä tuost sit tullookaa se on viel pimennos, mut tosi löytö.

Kiertäkääpä viikonloppun kirppareit ja nauttikaa kevvääst.


6 kommenttia:

Daisy kirjoitti...

Oletpa tehnyt hyviä löytöjä. Tuo soittopeli on varmaan hieno juttu miehellesi. Olen itsekin vähän laulunlyömä, vaikkei sellaista absoluuttista korvaa olekaan. Koko iän olisi laulattanut ja nyt kaksi vuotta oikein paljonkin.
Toivottavasti tulee hyvä kassi tai sitten ainakin se tuluskukkaro.
Hauskaa viikonloppua!

Paula Kristiina kirjoitti...

Kyllä noilta kirppareilta tekee uskomattomia löytöjö völillä. Hyvät löydöt olet tehnyt! Huomenna ajattelin piipahtaa taas kirpparilla:)

Nimetön kirjoitti...

Terveisiä Helsingistä! Olen pää pyörällä kun käytiin ensin Ateneumissa Carl Larssonin maalauksia ihailemassa. Sitten syötiin meksikolaisessa ravintolassa ja käytiin ostoksilla. Nyt vetelehitää tyttären ja vävyn kotona. Tulen ens viikolla kadehtimaan jouluruusua ja koesoittamaan teiän uudet urut. Sulla on sit kivoja juttuja sun blogissa.

-Sirkku

Nimetön kirjoitti...

Hyvä kirpparilöytö ja on mukava seurata minkälainen kassi kopeliinista tulee. Hyvä idea!

Nimetön kirjoitti...

Täällä ei enää kirppiksiltä ole löytöjä tehnyt, ja jotenkin ne hinnat on siellä noussut ihan hurjiin summiin! Teillä on hyvät löydöt ja tuo kangas onkin oikea aarre!!

Unknown kirjoitti...

Johan teillä oli onnistunut kirpparireissu !
Upeita löytöjä.

Voi , voi Koso-tädin nenä parkaa.. nyt vaan rasvaa paksu kerros.

Mukavaa alkavaa viikkoa !
Ja kiitos Sinulle :)