tiistai 24. huhtikuuta 2012

Patalakki ja parit sukat

Ikämies on jo kauvan pyytänt minuu tekemää issellee jonkin sortin lakin. Eskuvana hänel ol niist Turhapuro elokuvist se Härski Hartikaisen päätä myöte oleva hupahatun kupu.
Ko en ennää kykene huovuttammaa, ja siint kopan teost jäi sit mustaharmaat lankaa ni virkkasin tälläsen.Taiskii tulla mielunen, ko hää pittää lakkii yleaikaa pääs. Vähäst tulloo mies iloseks.


Päättelin illal nää sukat, nuo ruskiat on neulottu  Nallest, ja ovat lasten kokkoo, lyhytvartiset  siniset on kokkeilu, jottahaa kummoset sukat tulloo akryylilangast, Novitan veera , ja sanon etten ennää koskaa neulo moisest keinoaineest sukkii.  Pehmiäthää nuo on, mut jotenkii kylmät. Langan ostin ko halval sain, nyt sit mietiskelen jotta mitä moisest vois tehä, antakaapa vikkilöit, viis kerrää on viel varastos.

Sit siint silputus kopeliinist ei tultkaa kassii, eikä ees tuluskukkaroo, vaa tul vaikeuksii astman kans.
Sain osat tikattuu siksakil ja niist palasit lähtee ommellessa kauhiast pöllyy, jote teko siirtyy sellasee vaiheesee ko en saa ärsykkeit mistää muuvalt, nythää pähkinäpensaat pölisee lepän kans kilpaa.

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Niin meidänkin isäntä tulee kovin iloiseksi kun saa jotakin neuletta :) Komiat on hattu ja sukat !

Mar Annel kirjoitti...

Minä oon tykänny virkata Veerasta: kolmosen koukulla oon tehny pari torkkupeittoo.
Viijestä kerästä saisit tyynynpäällisen ikämiehen pään aluseks sohovalle!

Siniseen taskuun oon vallan ihastunut.

Kaunista kevättä!!!

Unknown kirjoitti...

Kiva pipo !
Vai Härski esikuvana.. taitaa muutes olla aika kopio siitä :)

Paula Kristiina kirjoitti...

Onpa mukavan olonen pipo! Ei ihme että tykätään. Sukatkin ovat nättejä. Tuosta Veerasta on kyllä minunkin mielestäni mukava virkata, peittoa tai tyynynpäälistä. Miksei myös kesäkassia.