maanantai 4. kesäkuuta 2012

Patalakit ja pihatyöt.

Täs on mänt muutama päivä toipues.Oltii lauantakina reissus koko pere, käytii ikämiehen, veljen tytön lakkiaisis, aamust lähettii ja illal tultii. Miu selkäin ei oikee tykänt tuollasest reissust,vaa alko mokoma oikuttelloo ja sit viel toisee kättee tul tenniskyynärpää, vaik en oo elläissäin tennist pelant.

Muutaman patalakin tein aikamiespojalle,


yks on viel kesen tekonen. Nyt pitäs lakkien riittää koko kesäks, hää ko on mestar ain unohtammaa lakit millo minnekkii.Kaksvärine on Novitan essi lankaa ja loput on hanko lankaa.

Nyt ko tää miun kättein on hiukan kippee ni oon pistänt aikamiespojan puutarhaa kaunistammaa.
Meil on yks sellain murheen kohta jos ei sit kasva mikkää, ollaa kokkeiltu kuunliljoi ja issoi maksaruohoi, mut kaik ain näivettyy,tännää sit poika kaivo kaik ylös, kääns maat ja istutettii vuorimäntyi ja pallotuijii.

Nythää nuo ovat viel pienii, mut jospa ne kasvaisi noppeest isoiks ja täyttäis tuon kohan. Keskel on lintuloille juoma allas ja kaks issoo kivvee joit ei sit saa pois ko tynamiitil.

Kesäkukkiikii laitettii rappusille,


issoo ruukkuu tul maljaköynnös ja takan on kolme pelakuuta.

Mukavaa alkavaa viikkoo teil kaikil ja kiitoksii kommenteist.

4 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Sä olet niin kovasti virkkaillut,että tuli tenniskyynärpää.Mullakin on ollut monta kertaa. Voi mä olen tänäänkin käyny puutarhalla. Voi,voi kun mä olisin tarvinnut sieltä vaikka mitä,mutta pari juttua vaan lähti mukaan. Muuten siitä tyräkistä kun oli puhetta. Niin mullahan sais koko pihamaa kukkia tyräkkiä:D Minulla eka tyräleikkaus oli 22v sitten,se oli pallleatyrä.Voi ja sen jälkeen olen ollt vielä kolme kertaa tyräleikkauksessa ja aina kerrallaan korjattu montakin tyrää! Viimeisimmässä kasattiin koko maha verkoilla,että ei niitä tulisi,mutta viimekeväänä siinä syöpäleikkauksessa meni verkot rikki ja mulla on taas kaksikin tyrää! Mua ei uskalleta enää leikata,kun on niin paljon muitakin sairauksia,on pärjättävä. Mutta kaiken tään perusteella minun pihaan ei kyllä muita kukkia sopisikaan:D:D

Daisy kirjoitti...

Toivottavasti männyt ja tuijat viihtyvät.
Olet ollut taas niiin ahkerana; myssyjä ja pihahommia.
Toivon paranemista kädellesi, jossa taitaa olla rasitusvamma.

sinisukka kirjoitti...

Mukavaa kesän jatkoa käsikivuista huolimatta!

Piriskä kirjoitti...

Mein pihasta sai Maksaruohot uudet hyvät kodit, minä pikkulapiolla raavin multaa tunnin, että saan istutettua kukat. Esko tuli sitten ihmettelemään ,että mitä nysvään; otti ison lapion, teki neljä kuoppaa ja hups kaks minuuttia, niin kukat oli paikoillaan... nimim: MinäItteBlondi
Kiitos Kummi <3