keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Uutta kottii

Eilen sato, tuul ja myrskys, kosteus kolotti nivelii ja olo ol alavirreinen, kiukuttelin ko pienet muoskat "miul ei oo mittää tekemist". Sit piipahin Annelin blogis ja hää olkii tehny sit komian tyynyn.
Samantien otin konneen kaapist ja toiset sen kirpparilta ostamani pellavakankaan, joka olin jo pessy ja manklannukkii.
Hurautin tyynypussin,

Koristelin sen virkatul ruusul ja muutamal lehel, lopuks viel virkkasin pitkää hiirehäntää ja ompelin nekkii koristeeks. Tyyny sissää ja aukko kii pienil pistoil.
Kyl tul helpost nättii.
Saman innokkeen myötä ripustin kuistille uuvet pitsikapat, löysin nekkii kirpparil sillo alunan haku reissul.

Valloo vaste kuvattuna ei kuvio oikee näy, mut sitä perinteellist ruusukuvioit valmiskappaa tuo verho on.
Joskus Römpsöös tehtii rautalangast ranssi ja miekii sitä kokkeilemma, jäi vähä lättänäks ja siks joutu piiloo katseilt.(ensimmäinen ja viimonen rautalngan vääntöni, ei oo miun juttu) Nyt sit ripustin sen nyöreil kattoo, ja siihe sit nuo jostain ostamani tihvany linnut ja tähet.


Täs kuvas näkkyykii hyväst tuo hopianvärinen helminauha jonka liimasin kuumaliimal rautalanka hökötyksee kii. Tuo nauha on muute sit joulukuusen koristetta.
Kuisti on ko uus, ja valmis vastaaottama juhannusta.
Kiitos Anneli inspiraatiost.

Tervetulloo Siskohannekii tään blogini lukijaks.


Keltaset päivänliljatkii ovat nyt täyves kukas. Tälkii on tarina, näije miun nykysten alkupuska ol yhen autiotalon pihal josta sen varrest katkenneel lapiol kaivoin mukkaan, luvan peräst tok.
Sit toise mie oon saant aikoinaa Jamilahen opiston puutarhast.

Tännääkii sää näyttää kurjalt, kolottaa nivelii,mut nyt en ennää kiukkua, uusii ideoit pukkaa.
Mukavaa päivää teil kaikil.
9 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Ai että oot ommellut nätin tyynyn ja alunan haku reissu oli varsin kannattava kun moisen verhonkin löysit,kauniilta näyttää ! Niveliä kolottaa täälläkin,aattelinkin neuloa villaset lämmittimet polviin ja ranteisiin...tai koko kroppaan :D Juhannussää näyttää tulevan tuulisena...täällä rannalla ainakin mutta eipä tuo haittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mie innostuin näitten sinun kauniitten virkkausten takia opettelemaan virkkaamaan. Nyt mie osaan jo ketjusilmukan ja kiinteän ketjusilmukan ;)) Menikö noi termit oikein? Seuraavaksi aion opetella pylvään.

Terkkuja täältä kirkonmäeltä,
Anne-Maarit

Paula Kristiina kirjoitti...

Tulipa mahdottoman nätti tyyny ja kauniit verhot oot löytänyt kirpparilta! Tuo rautalanka koriste on myöskin näppärästi tehty. Minulla oli eilen myös aika tylsä päivä ja täälläkin oli ihan kamala ilma. Ja tietysti olisin halunnut ommella kun kone on kotona eikä täällä mökillä. No, tänään paistaa mutta tuulee niin kauheasti. Niimpä päätin että tämä on pyykinpesupäivä. Mukavaa juhannuksen odotusta sinulle♥

Anneli kirjoitti...

Voi sinua !!!
Olet aika näppärä tyttö :)
Ihana kesäinen tyyny.
Kiva jos saan aikaan inspistä muillekin. Mutta varo vaan ettei sinusta tule näin hullua kuin minä :D
Nuo pitsiverhosi on niin suloisen kesäiset ja keveät.

Oikein mukavaa päivää sinullekin ja kiitos eilisistä ihanista sanoistasi, päiväni oli pelastettu, sen ansiosta !!!

intsu kirjoitti...

Kauniin tyynyn ompelit ja sinun kuistisi näyttää hienolta.Äläs sano ettet tee enää rautalankatöitä. Siihen tarvii aluksi vähän opastusta ja sen jälkeen siihenkin hurahtaa:D Mutta ihana tuo sun hökötykseksi nimittämä koristus on. Pitsiverhot oikein juhannuksen näköiset. Nyt vaan odottelen innolla mitähän uusia ideoita sinulle tuleekaan:)

Siskohanne kirjoitti...

Onpas mukavan näköinen tyyny,tuo virkattu kukka sopii pellavan kanssa hyvin yhteen. Annelin blogista minäkin olen löytänyt hyviä ideoita, kunhan niitä ehtisi joskus kokeilla. Toivottavasti säät tästä jo paranevat, niin meidän nivelvaivaistenkin elämä helpottuisi...Oikein mukavaa juhannusviikkoa sinulle!

Heleena kirjoitti...

Kaunis tyyny! Ja kuisti on Juhannukseen valmiina, pitsiverhot tekevät niin kesäisen keveän tunnelman. Itse en saanut mitään äntiin ja sama sade tuntuu vain jatkuvat.

Daisy kirjoitti...

Nätti tyyny, tykkään.
Hyvää juhannusta sinulle.

kosotäti kirjoitti...

Kiva kun innostuit.