perjantai 17. heinäkuuta 2015

Elämän muutos

No nii, nyt se sit käi meilkii jottahaa miulta  läks mies, reppusa otti ja sano jotta terve. Hyvä ko kerkisin aamul assiita tajuammaa ja kuvan napata muistoks.


Siin hää mennee, hartiat vähä kasas, mut onneks sentää viel kerran vilkutti miulle


ja tuttuu tyyliisä hihkas jotta koitahaa sie mamma pärjätä.
Haikialtahaa tuo tuntuu ku ei enää tuota näkkyy koskaa nää, ei ainakaa aamusele kello seissämän kolmekymmentä.
Viel kerkisin ikkunast kassomaa viimosen kerran ko auto männöö pitki aamust  pihatietä.


Yks vaihe elämäst on loppu ja uus alkamas sillä.......  IKÄMIES JÄÄP ELÄKKEELLE,   mitä työ muuta luulitta, anteeks jos vähä säikyttelin.
Mukavaltahaa tää tuntuu, ko ennää ei tarvihe miunkaa olla pitkii päivii yksinää, ja helpottaa mones asias ko kaver on kotoon jelppimäs ja sit assii jost mie oon ni  ilonen, kassokaas ko miun ei enää tarvihe huoltaa näit, valkosii paitoi.


Näit on vuosiin saatos tult pestyy, silitettyy, tärkättyy varmastkii satoi kertoi. Ko noit paitoi on ain ollu iha liikaa.
Mut eihää yks mies tarvi ko kaks valkiaa paitaa, yhen lyhyel hihal ja toisen pitkäl, ja ne hää ossaa huoltaa issekkii.  Ai tätä onnee.

Monet on kyselt jo ikämiehelt jotta mite hää saap nyt ajan kulumaa, no mikä huoli heil siint on. Kyl mie järjestän ukollein hommii, listankii oon jo laatint, ei hää jouva työpaikkasa perrää haikailemmaa, nii ja jos nyt hälle lope ikävä tulloo ni taputelkoo ohikulkiessaa tätä työpaikkasa vanhaa roskist.


Oikei lepposii eläkepäivii siulle ukkosein.

40 kommenttia:

Tuula - Villatuta kirjoitti...

Oikein leppoisia eläkepäiviä hänelle ja myös sinulle:)
Eläkkeellä on mukava olla <3

Sesse kirjoitti...

Onnittelut eläkkeelle siirtyjälle :) Ja onneks muuten on siun ilonais :) Ettei tosiaan kokonaan lähtenyt...

AnniK kirjoitti...

Kylläpä oletkin hauskasti kirjoittanut. Ihania eläkepäiviä miehellesi ja onnellista eloa ja oloa molemmille :)

Irma kirjoitti...

Kyllä sinä olet ilopilleri meille noin hauskasti kun kirjoittelet aina.
Hyviä eläkepäiviä miehellesi Ja onnea teille molemmille elämän tielle!

Saila kirjoitti...

Hih, joku jekku siellä on, mutta en tuota arvannut. Mietin, että lähtee jonnekin kalastusreissulle.
Vai on jo lista valmiina, hyvähän se on, ettei päästä ukkokultaa tottumaan laiskottelun makuun, vaan heti vaan kahdeksantuntiset työpäivät, joku lakisääteinen kahvitauko väliin ;-)
Antoisia eläkepäiviä miehelle ja antoisia yhdessäolon päiviä teille!

Kissa-akka kirjoitti...

Hauskoja ja muutenkin kiinnostavia eläkepäiviä teille kaikille, koira mukaan luettuna! Hyvä kun olet, Koso-täti, ikämiehen tukena tässä rankassa elämänvaiheessa. :) Ei tule mitään kriisiä, kun pidät tuoreen eläkeläisen sopivassa työntouhussa.

Unknown kirjoitti...

Joha mie vähän tätä aavistelin,että ei hää mihinkää lähe...vakka on kantensa valinnu ;) kyllä työ ootte niin ihanan sopiva pari(näin siun kirjoituksista /jutuista oon päätelly )ja varmast en oo väärässä...?Mutta,,,nythän ne kiireet vasta alkaakii ja siula kun on se (miten pitkä lista lie)työlista valmiina ;) Miten muuten Lilli voi?Lillille haleja ei oo "näkyny" Lillii... Mein koira oli isossa leikkauksessa on toipunut hyvin joka on hyvä asia =))Mukavaa viikonloppua sapattivuosien alkaes.

Stiina kirjoitti...

Eläke mielenrauhaa ja mukavaa yhteis puuhastelua teille!
Jos ukkokullalla on yhtä paljon mielikuvitusta ja ideoita, kuin eukkosellaan, niin varokaa hukkumasta työn paljouteen ja stressiin! ;)

Beate56 kirjoitti...

Hih hih, saitpa suun täällä muikeeksi. Arvasin, ettei se sinnuu kokonaan ole jättämässä kuhan leikillään vuan. Nythän teillä vasta ne kiireet alkavat, kun eläkkeellä ootta molemmat. Minullakiin ainainen hoppu...nytkin vielä tässä konneella ja pitäs ehtiä suihkuun ja kampaajalle. Nyt olin omassakodissa käymäseltään ja kampaajalta etäkotiin. Siellä on isäntä pyytänyt jollain ihme systeemillä kaloja ja suanut lähes viijen kilon hauen eilen illalla. Se on jääkaapissa fileroituna. Semmonen mehtälampi ja rannalta laittanut siimaan koukkuja ja syötiksi pienemmän kalan. Pittää huomenissa minunniin piästä kahtomaan.

mummeli kirjoitti...

Minäkin aattelin tänä loma-aikana että kalalle mies karkaa, mutta alkaakin pidempi "loma". huolimatta sinun tekemästäsi työlistasta. Se nyt ei ole niin kellon tarkka kuin tyhön meno on.
Hyviä eläkepäiviä miehellesi ja sinulle apupojaksi kotiin.

Sude kirjoitti...

Eihän ne ukot vaihtamalla parane ja jos tämän oot jo hyvin kouluttanu, niin sitä paremmalla syyllä kannattaa kiinni pittää =D Tervetuloa vaan ukolleskin tänne eläkeläisten joukkoon. Kyllä eläkkeellä on mukavaa ♥

Vanha rouva kirjoitti...

Voi ihanaa! Ny te tuutte meille!!!!

Anna huonella kirjoitti...

Kauniisti ja huumoria mukana on kirjoituksesi,piristi minua.Ihania yhdessäolo päiviä teille molemmille.Onnittelut eläkeen johdosta.

LeenaH kirjoitti...

Oih, nythän ne kiireet vasta alkaakin ;-) Ainakin kaikki oman lähipiirin eläkelläiset ovat eläkkeelle jäätyään vielä entistäkin kiireisempiä - ehkä sillä, että viimein on aikaa tehdä kaikkea sitä, mitä aiemmin ei töissä käymiseltä ennättänyt tekemään. Rattoisia eläkepäiviä!

Heidi - Sonnihaan keltainen tupa kirjoitti...

Leppoisia eläkepäiviä isännälle! 😊

marja-terttu kirjoitti...

Voi kauhistus, ku ensi peliästyyn, jotta Sun mies on jättäny Sun ihan kokonansa ☺
Mukavia eläkepäiviä ikämiehelle ja hänen ihanalle vaimollensa ♫~♥~♥~♫
Kyllä taas niin mukavasti keroot tätäki tarinaa, ilo lukia☺
Mukavaa viikonloppua TEILLE ☺♥

Koivurinteen Akka kirjoitti...

Onnellisia eläkepäiviä teille molemmille! Nythän ne vasta kiireet alkavatkin. =)

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥onnellisia päiviä teille molemmille! täällä ollaankin totuteltu toisimme jo pari vuotta, ja voin sanoa, että turhaan muut ihmettelivät, miten päivät kuluu..hyvin kuluu, eikä aika ihan riitäkkään.♥♥onnelliset me sun kanssa♥♥

Virpi kirjoitti...

Lepposia eläkepäiviä miehellesi. Toivottavasti työlista ei ole liian pitkä, ettei rupea takasin töihin haluamaan :)

Amalia kirjoitti...

No oikein rattosii eläkepäivii Ikämiehelle! Älä nyt ainakaan ihan heti kauheesti organiseeraa töitä, pelästyy vielä ja lähtee johonkin muuhun hommaa.

MariL kirjoitti...

Leppoisia eläkepäiviä ja onnellisia hetkiä teille kahdelle! :)

Emilie kirjoitti...

Ahaa, eipä ollutkaan rilluttelemaan lähössä. Teillä on sitten eläkkeellejäämisjuhlia yms tiedossa. Onhan se joillekin aikamoinen kriisi, mut hyvä kun oot järjestämässä hommia, niin ei tarvi pyöritellä peukaloitaan.
Onnea teille molemmille!

*VEKKI* kirjoitti...

Voi tota sun jekkuas. Säikähdin jo niin, että melkein itkuksi pistin. Mutta eläkkeellä on niin ihanaa, että hyviä eläkepäiviä siipalle.

intsu kirjoitti...

Mä ajattelin,että milleköhän asioille tai pienelle reissulle ukkos lähti. En mä mitää säikähtäny,ei siunkaan miehesi niin hullu olisi ,että iäksi lähtis! Onnea teille molemmille eläkepäivien johdosta!

Pelaguu kirjoitti...

Hauska kertomus. Luulinpa minäki jo ensin että mihinkäs se mies nyt lähti. Mutta onneksi vain eläkkeelle! :) Onnea molemmille, ja iloisia eläkepäiviä!

Maija kirjoitti...

Hyviä eläkepäiviä ikämiähelle! Sun kanssas ei varmasti jää aika pitkäks. :-D

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Pelästyin minäkin. Ai tärkkäät paidat, millai?

Kivipellon Saila kirjoitti...

Voi miten lämmin, jekutteleva mutta silti rakkautta täynnä oleva postaus! Ihania eläkepäiviä isännälle, ihania yhdessäolon päiviä teille kahdelle ihanuudelle! Onnea Teille kummallekin ja halaukset!

ArmiL kirjoitti...

Eikös sitä sanota että eläkeläisellä kiireet alkaa kun työt on loppu... :)

Ilona Winebridge kirjoitti...

voi miten hienoa, ja niin hauskasesti taas kerran kirjoitettu postaus, näitä on niin iso ilo lukea:))
ymmärrän hyvin, et haluat jo Ikämiehen vapaille työelämästä. meil homma toisinpäin, isäntä ollut jo muutaman vuoden eläkkeellä, mul viel muutama vuos työelämää jäljel. monasti tuntuu, et mukavaa ois jo ol kotosal!
oikein mukavia kesäpäiviä Teille molemmil omien projektienne paris;)

Sohvaneulomo kirjoitti...

Kuulostaa oikein mukavalta elämänmuutokselta. Lähetä se mies nyt kuitenkin joskus johonkin, että saat taas siltä salaa sisustella kaikenmoista. Muistaakseni teillä on tapahtunut monia pikku tuunauksia miehen poissaollessa ;-)

Sohvaneulomo kirjoitti...

Kuulostaa oikein mukavalta elämänmuutokselta. Lähetä se mies nyt kuitenkin joskus johonkin, että saat taas siltä salaa sisustella kaikenmoista. Muistaakseni teillä on tapahtunut monia pikku tuunauksia miehen poissaollessa ;-)

Sohvaneulomo kirjoitti...

Kuulostaa oikein mukavalta elämänmuutokselta. Lähetä se mies nyt kuitenkin joskus johonkin, että saat taas siltä salaa sisustella kaikenmoista. Muistaakseni teillä on tapahtunut monia pikku tuunauksia miehen poissaollessa ;-)

Marle kirjoitti...

Kylläpä ensin hämmästyin, että miten se nyt näin, mutta eihän se sitten paha ollutkaan, päinvastoin. Voit vaikka värjätä ne miehesi valkoiset paidat jossain liemessä. Hyviä eläkepäiviä Ikämiehelle.

Sussi kirjoitti...

Hih, minä jo ihmettelin, että mistä on kyse:) Hyviä eläkepäiviä!

marumummeli kirjoitti...

Riemukkaita eläkepäiviä ja hehkeyttä yhteisiin päiviinne.

Huopatossunen kirjoitti...

Leppoisia eläkepäiviä :)

Tarina kirjoitti...

Onnittelut uudelle oloneuvokselle ja vapaaherralle!

Anne-Mari kirjoitti...

Ihana päivitys. Ja leppoisan lokoisia päiviä teille molemmille. Vaan olen miekin kuullut, että nyt ne kiireet vasta monasti alkaa.

Maatuska kirjoitti...

Teillä alakaa nyt niin kun uusi kuherruskuukausi, on aikaa toisillenne. Mukavaa eläkkeelle jäämistä!