tiistai 31. tammikuuta 2012

Rannikkaat

Nää pakkaskelit pakkottiit neulomaa issellein rannikkaat=kynsikkäät ko ranteit särkee ja kämmenselät on niin mahottoman turvoksis.Lankana on taas sitä tuttuu Jukolan poikain lankaa ja neulos on korinpohjaa tai jottain saman tapast. Sormivälleihin mie virkkasin lenkit ja myös peukalon reijän ympäryksen  vahvistin virkkuulla. Varmast jostain ihan puhtaast villalangast ois tult lämpimämmät ja hoitavammat, mut ko nyt ol vaa tuota punasta Jukolan poikain lankaa.
Ennen näit rannikkait mie pein ranteis vanhoi villasukan varsii, ompelin ne vaa tiukaks, mut ei niitte varsiloitte kans kehant oikee kylil liikkuu. Sit miul on huovutettu ranteenlämmitin, sitä mie piän ko ranteesee tulloo nari=jännetupen tulehdus. Kolme vuorokautta ko pittää villaa ranteen ympäril, ni nari lähtöö. Tää on miun issäin antama konsti ja toimikii viel ihan oikiast.3 kommenttia:

Maahiska kirjoitti...

Olen hukannut alpakkalämmikkeeni!!! Hälytystilassa jo monta päivää, en tajua missä voivat olla. Mutta onhan minulla noita muitakin parit kolmet. Alpakat oli parhaat :/

kosotäti kirjoitti...

tuota alpakka lankaa oon aatellu kokkeilla, sitä on monet kehuneet.

Unknown kirjoitti...

Nätit rannekkeet !
Hyvä tietää että tuolla konstilla kipu lähetee... pitää nyt muistaa kolme päivä..... jne :)