lauantai 26. toukokuuta 2012

Heleää helluntaita

Jo ollaa helluntais, ja täst sit alkaa kesä.
Sanotaa jotta jos helluntain ei oo heilaa ni ei sitä oo sit koko kesän. Onneks tuo oma on olt vierel jo hyväst yli kolkyt vuotta. Ni ei tarvihe lähtee heilan essimissee.:)

Ompelin uuven mekon, ja tietyst taas vanhast verhost,


Etupuolelt tälläne


Ja takkaa tälläne.
Kute tarkkasilmäset huomaa täs mekos on vähäsen vaikutteit ferreesist. Unelmahaa  ois oppii ompelemmaa se ihan oikian mallinen ferreesi,kaikkinen laskoksinneen. On täskii niit rynttylöit, mut harvakseltaa.
Oon kyl tyytyväinen, ja koht varmaa uskallan ostaa mekkokankaan ihan kangaskaupast, mut toisaalt ko vanhois verholois on nii komioit kuosei ja paljo halvempiikii ne on.

Uuves mekos onkii hyvä viettää helluntait, ja sen kirkollistakkii juhlaa. Helluntainahaa synty ensimmäinen seurakunta, ja opetuslapset saivat Pyhän Hengen,
mei kirkos lauletaa

Kiitetty olet sinä Kristus, meidänJumalamme
joka teit viisaiksi kalamiehet
kun heidän päälleen PyhänHengen vuodatit
ja heidän kauttaan sait verkkoon koko maailman.
Kunnia olkoon sinulle ihmisiä rakastava Jumala.Tää kaakku kertoo teil hauskast kirkkoreissust, kerra oltii ikämiehen kans just tälviisii helluntakina kirkos, ja siel tarjottiikii kaakkuu ja mehhuu kesen saarnan, pappi sano jotta ko nyt on seurakunnan syntymäpäivä ni olkaapa hyvät ja ottakaa synttärikaakkuu.
Olipa kerrankii saarna joka jäi vuosiksi mielee.

Oikei heleää helluntait teil kaikil, kiitoksii viikon kommenteist.

3 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Kiva mekko!!

Liiolii kirjoitti...

Heleää helluntaita! Minä tilaisin Virosta kirjaillun kirkkohuivin, ei ehtinyt helluntaiksi. Tulee varmaan maanantaina perille. Laitan sitten kesän praasniekkoihin päähän. :)

Anneli 2 (ent Mar Annel) kirjoitti...

Helluntain toivotukset myös Sinulle ja ikämiehelle!!

Kaunis mekko ja taas kierrätystä: mekko kesäisen heleä.
Minulla ois tuoll vintis anoppivainajan verhoja, vois niistä yrittää harjotella tuollasta vaatetta, osa verhoista ihan napakkaa kangasta.
Minun ompelutaidoilla kun ei pääse kehumaan. Mitenkähän onnistus sinulta saaha nuo kaavat ja jotain yhdistelyohjetta, niin jä samaten niista pyhäpöksyistä.

Hyvää helluntainpyhää!!!