perjantai 6. heinäkuuta 2012

Ensimmäiset omista langoista

Remontti etenee omal painollaa, tännää alkaa tapiseeraus.
Oon mie saant jottai tehtyykii, tuos ruotimummon paikal,yhet sukat ja tossut, niist oma värjäämist langoist.Raparperilla värjätyst langast, ihan perus sukka, raidat on revonpapvulla värjätyst langast.


Näissä tossuis on kiventieral, luppiiinil ja tuijankäpylöil värjättyy. Harmi että kuvas värit ei loista niin komiast ko luonnos..Malli löyty Kuunliljapiha blogin kautta Dropsilta. Helppo tekoset tossukat.


Pionit on nyt kukas,voi mahoton ko ne on kommeit, näit punasii joit mie kussun Kertuks, ko oon saant juurenpalan jo tuonilmasii menneelt ystävältäin Kertult, on viel toistakymment aukeemas.


Vaalianpunasiikii on saman verran tulos ja valkosis on kolme kukkaa.


Keisarinkruunutkii kukkiit.
Ihanaa ko ulkon on lämmint ja puutarha täyn tuoksui.

9 kommenttia:

Sinipellavainen kirjoitti...

Kauniit värit sukissasi. Noi pionit on niin UPEITA! Ajattelin lähteä lenkille, mutta käynkin ensin hakemassa pioneja torilta vaasiin ison kimpun, vaikkakin pihallakin niitä kasvaa.
t. Sinipellavainen

Ninni kirjoitti...

Upeita kukkia ja sukkia :)

Pipsan postit kirjoitti...

Kaunniin värisiä sukkia syntyy noista itse värjätyistä langoista. Pionitkin komeita.

Siskohanne kirjoitti...

Upeat pionit ja kauniin väriset sukat ja tossut! On varmasti mukava neuloa itse värjäämistä langoista, ei tule samanlaisia vastaan.

Nimetön kirjoitti...

Se on hyvä kun luonnonvärit sopivat keskenään niin hyvin yhteen, eivät ole ristiriidassa toisiinsa. Nättiä aikaansaannosta!
-Armi-

Riitta Sinikka kirjoitti...

Vau miten nättiä sukkia!!!

Nimetön kirjoitti...

Kyllä on komiat kukat ja hienot värit olet saanut lankoihin,minua kanssa kiehtoo tuo värjäys muttei ole paikkaa missä keittelisi kun tuo taitaa olla pihahommia...

Ilona kirjoitti...

Ja täällä äkkiä poikkeamassa heti tilaisuuden tullen:) Nuo sukat on ihan mahtavat isoäidin neliö näyttää niin hyvälle sukassa, olisi ihanat punavalkeinakin, huokaus!
Ilona

intsu kirjoitti...

Kauniit on tossukkasi ja kukat vasta ihania. Voi mullakin ruusupenkki alkaa olla täydes loistos ja pionit ja monet muut. Mökiltä tultiin kottin ja pettymyksekseni blogini ei toimikaan. vuodatuksessa on huoltokatkos ja päivittää voi vasta viikolla 30.