keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

10 kuvaa kesään ja muuta mukavaa

Se on sit kesä, ko viimonenkii kuva täs mukavas haastees on otettu ja kaik kuvat kasattu yhtee.


Ylläält vasemmalt lähettii syyskuus, ja allaal oikialla on kesäkuu. Tarkkasilmäin huomaa jot kuvvii onkii vaa yheksän, nii onkii, ko helmikuu jäi kuvvaamatta. mut tuollast luntahaa se vai ois olt.
Kyl tätä kollaasii sai väkertää, mikä lie olt vikana mut vast viies kerta onnistu.
Kiitoksii vaa haasteen alkuu panijalle.

Väripuolel esittelys on ohdake, käin naapurin pellonreunast kerräämäs ison sylillisen näit viljelijän vihollisii.


Vaik miust tää on oikiastaa aika komia, etenkii ko niit on paljo yhes paikas, näist tulloo tälläst


mukavan vaalian vihriää.
Sit pittää viel esitellä teil miun uus kone, joka on mahottoman hyvä,


tälläin paksuvartinen virkkuukoukku, tuo vars on sellast pehmiää kummii. Jaappanilaiset on tään tehneet. Ko mie näin tuon enskertaa, ni mietin jot, tuollasel paksul mittää saa tehtyy, näyttääkii nii kömpelölt, mutta voi mahoton ko tää on hyvä,


virkkuu käyp ko tanssi, no ei nyt ihan mikkää rokkenrolli, mut hias tango, ei ala sormii pakottammaa eikä käs väsy nii noppeest.
Miul on nyt kolme ja puolen koukku, mut meinaan vaihtaa kaik koukkuin tähä mallii, nii ja jokkainen koko on oman värisensä. Hintaviihaa nää on yli seissämän euroo, mut on kyl hintasa väärti.

Sit viel yks kuva, kevvääl sain näit onnenapilan mukuloit ja täs ne kasvaat mahtavast, kitokset sinne Tilkku ja Tilkku blogii, ne pihakukan siemenetkii kasvaat hyväst.Kiitoksii niist monist ihanist kommenteist, tuos edellises jutus ja tervetulloo mukkaa lukijoihi, mammutti, Kikka ja d-malli.
Kohtsillää on Juhannus, alotellaa juhlan valmistelluu, ja toivotaa jot sää pysyis kuivan ja lämpimän.
Oikei mukavaa tätä päivää ihan jokkaiselle tääl poikenneelle.

21 kommenttia:

Kankuritar kirjoitti...

Hei vaan, ihana kuvakollaasi. Hyvä idea ottaa kuvia joka kuukausi ja kun yhdistää nöin, niin siinähän se on nähtävillä millaista vuodenmittaan ulkona oli.

Huopatossunen kirjoitti...

Kylllä kunnon työvälineistä kannattaa maksaa :)

mummeli kirjoitti...

Mun kollaasi jäi kesken, kun jossain vaiheessa alupään kuvat katosi ja jätin sitten loput ottamatta. Pistetään syksyllä uusiksi, eiks juu.
Eipä ole silmiin ottanut tuollainen virkkuukoukku, heti kun jossain huomaan, ostan, jos se kerran helpottaa virkkaamista.
Mahdottoman hyvää juhannukseen valmistautumista.

Lisbet kirjoitti...

Kivast oot saat nuo kuvat järjestyksee.En oo miekää ennen tuolast koukuu näht.Mut noita onnenapiloita on miul jo olt monta vuottaja ne on ulkon ruukkulois ja siel hyö kasvaat komiast.Talveves vien heijät vinttii ja joka toine kevät jaan mukulat uuvestaa.

Anneli kirjoitti...

Kyllä se niin on että sinulla, niin kuin mullakin tuo viimeien kuva on se paras. Ainakin kesäihmiselle.

Namin näköistä lankaa-

Onpas jännä koukku :O
Tuollainen minunkin pitää jostain löytää.
Pakko pitää kaupoissa silmät auki !

Mukavaa päivää ♥

MummonPajukori kirjoitti...

Kaunis kollaasi eri vuodenajoista.. ihana kesä on saapunut:)

Keltaisen tuvan emäntä kirjoitti...

Ihana kollaasi! Kyllä kesä vaan on kaunista aikaa. :)

Sussi kirjoitti...

Vihreys vei voiton talvesta:) Kiva kollaasi!

Ilona Winebridge kirjoitti...

Aurinkoista mittumaaria myös Sinulle:)) mukavaa on lähteä juhannuskarkeloihin noin ihanassa mekossa. itsenikin teki mieli sellainen ostaa Rikalan muinaismarkkinoilta, mut kukkaron pohja ammotti tyhjyyttään. virkkuu koukkusi on pirtsakka. itsekkin virkkaan litteillä, paksuilla koukuilla ja neulon neliöpuikoilla, jäykillä sormillani muut eivät enää pelitä!

margsan kirjoitti...

Jännä tuo kuvakollaasi! Tuo koukkumalli on tosi hyvä- itsellänikin on muutama. Ja vihreä noissa langoissa on juurikin hempeän kaunista!!!

ArmiL kirjoitti...

Hyvää väriä olet saanut, en ole ohdakkeella ennen värjännyt, nyt pitää sitten kokeilla jahka innostus alkaisi... nämä lääkkeet vievät aloitekyvyn....

Leena Kärras kirjoitti...

Hitsi, pitäisi varmaan itsekin toteuttaa tuollainen valokuvaaminen omasta pihasta...!

Tuosta koukkujutusta.. mähän olen tähän virkkaamisen ergonomisuuteen kiinnittänyt huomiota itsekin ja kaikki koukut alkaa olla ergonomisempia kun noi perusmallit.. tykkään itsekin tuosta sun (ihana väri!!!) mutta itseasiassa sunkin kannattaisi kokeilla yhtä toista mallia ennen kun alat kaikkia vaihtaa, jos se olisikin mielesempi (mulle on). Myös tuohon hintapolitiikkaan mulla on pari sanaa, tuo seitsemän euroa on tosi suolainen hinta. Itse olen maksanut vain muutamia euroja kappale.. teenkin hei postauksen mun koukuista tässä joku päivä kun tuo 3G verkko taasen heilahtaa meille päin. Sen kanssa on välillä ollut pikkasen vaikeuksia..

Ihanaa juhannusta sinulle!

elina kirjoitti...

Täytyypä kokeilla tuollaista koukkua, nämä ms-tautisen sormet kun ovat usein niin jäykät.
Ihania lankoja. Olisihan se ollut upeaa, jos olisin saanut Reetan peiton(jota olit käynyt kurkkaamassa) virkattua tuollaisilla itsevärjätyillä langoilla.Ehkä joskus saan senkin taidon opeteltua:D
Hyvää juhannusta sinulle.

MariJ kirjoitti...

Pakko kysyä tuosta vihreästä värjäyksestä, että mitä osia käytit ohdakkeesta, koko kasvin vaiko esim. vain kukat tai vain varret ja lehdet? Millä aineella puretit? Oon yrittänyt saada vihreää aikaan, mutta keltasta ja ruskeaa vaan pukkaa... ;)

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ mahtava tuo kollaasi ja ihana kukka-asetelma!

Delffi kirjoitti...

Hei!

Kamalan iso kiitos huivin virkkausohjeesta!

annikki kirjoitti...

tuo kuvakollaasi on mukava kun näkee miten sama kohta muuttuu eri kuukausina toiseksi.no tuollaista koukkua en miekään ole nähnyt mutta pitääpä olla silmä tarkkana kaupoissa.

Lea P kirjoitti...

Enpä ole vähään aikaan lankakaupassa käynyt joten koukkumallisi on minulle uusi, minulla on koukkuina japanilainen Clover, hyvä sekin on. Täytynee että asiaa lankakauppaan koukun verran että pääsen vertailemaan, toivottavasti vaan osaisin kulkea siellä lankoja väistellen, niitä nimittäin on tässä huushollissa ihan tarpeeksi.
Jännän väristä lankaa sait tuolla tupsukukalla, minulla on jääkaapissa viimesyksyinen tyräkkimehu (ei ole homeessa) odottamassa lankakylpyjä enkä edes muista minkäväristä lankaa sillä tuli. Muistiinpanot hommista olisi varmaankin paikallaan.
Mekko-ostoksesi on upea ja sopii sinulle hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuvasikermä vuodenajoista =)

Ohdakkeet on kyllä nätin värisiä kukkia vaikkakin vihattuja.

Langat on komeen värisiä.

Kyllä Japanilaiset on kekseliäitä hyvä keksintö käsityöläisille.

Mukavaa juhannuksen odotusta!!!

-Tuula Iiris-

Arja kirjoitti...

Onpas kiva sininen puro sinun pihallasi, tuo voisi tehdä omellekin. Kauniita lankoja olet värjännyt, kasviväreillä tulee niin upean värisiä.
Vie onneapila ulos niin alkaa pian kukkia.
Hyvää Juhannusta
Terveisin Arja

Hilkka kirjoitti...

Upean kollaasin olet tehnyt! Eikö olekin mahtavaa, miten meillä on paljon hienoja vuodenaikoja!