perjantai 1. marraskuuta 2013

Marraskuu

Oikein mukavaa Marraskuun alkuu jokkaiselle, tääl ainaskii alotettii se ves sattees.

Mie oon lujast päättänt jotta meil ei sitä Amerikkalaisten halloveenii juhlita, mutta ihan pikkusen liennytyksen annoin, koristelin ovikranssin uuvestaa, pienil koristekurpitsoil
Sukkapuikol tein kurpitsoihi läp reijät ja niist työnsin rautalangat joilla sit sijoin kurpitsat tuoho valmiisee sammalkranssii kii. Helppoo ko mikä. Juhlan jälkee on sit helppo vaihtaa koristukset toisenlaisii, ellei tintit sit hoija sitä nokkimal kurpitsat kokonaa loppuu, aika tiuhaa noit näkkyy oven luon vierailevan.


Muutaman tulilatvan kukkasenkii laitoin värrii antamaan ja tuo yllääl oleva pikkunen rinkula on tehty kuivatuista mongolian vaahteran lehist.
Tän verran saap meilläkkii olla sitä halloveenii, mut ei yhtää enenpää, toki vaik isse en juhlikkaa ni  suon toisten juhlivan, lapsille varsinkii on mukavaa ko saavat pukkeutuu hauskoihi pukuloihi.
Mie tyyvyn tähä mei kekrii ja pyhäinpäivää, käyn hauvoil ja kirkos.Laitan pihamaalle kyntteli lyhtyi.


Mie yritän olla nakkelematta kivilöit mihinkää suuntaa näije uusiin juhliin myötä. eihää se oo miult mittää pois jos toiset juhliit halloveenii ja mie kekrii, jote vietetää myö jokkainen omanlaisemme viikonloppu, vietetää niit ilosena ja toisii kunnioittaen.

28 kommenttia:

Huopatossunen kirjoitti...

Kaunis kranssi, olkoon sitten kekriä tai halloweenia juhlistamaan :)

intsu kirjoitti...

Kivan näköinen tääkin kranssi. Meilläkään ei vietetä Halloweenia. Nythän tulee oikeasti Pyhäinpäivä ja me muistelemme poisnukkuneita rakkaitamme ja kenties viemme haudalle kyntilöitä.

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Kaunis kranssi. Toivottavasti tintit jättävät sen rauhaan.

möhönasu kirjoitti...

Kaunis kranssi :) Minäkään en vietä halloweenia...en tykkää noista amerikoista tuoduista juhlista.

Tanni kirjoitti...

Ei meilläkään vietetä halloweenia, minäkään en pidä nuista ameriikoista tuoduista juhlista, enemmänkin ne on sellasta turhan krääsän myynti-kekkereitä.. Tottakai kun on pyhä niin sitä kunnioitetaan ja ollaan rauhassa ja rauhaa myös teidän viikonloppuunne! On muuten taasen aivan ihana kranssi!!

Maija kirjoitti...

Ihana kranssi taas. Halloween on niin muovinen krääsäjuhla, että ei se aikuisille kuulukkaan.
Mää ko jo vähän vastentahtosesti blogissa toivotin hyvvää halloweenia, niin toivotettaan nyt hyvvää kekriä ja pyhäinpäivää! Mukavampi niin, niistä määki tykkään. :-)

MariJ kirjoitti...

Kaunis kranssi! Minäkään en ymmärrä Halloweenia. Meidän pyhäinpäivämme on sanomaltaan toiveikas, lohdullinen, valoisa ja rauhoittava; Halloween on taas ihan päinvastainen ja maalaa kuolemasta ja kuolleista kauhukuvia. Se on ristiriidassa ihan oman vakaumuksenikin kanssa, minä en koe kuolemassa olevan mitään pelottavaa, se on vain matkan pää, kotiinpaluu, pääsy lepoon. Siunattua pyhäinpäivää sinulle ja perheellesi! :)

margsan kirjoitti...

Hieno on kranssisi! Olen myös kekrin kannattaja! Ja tottahan haudalla pitää käydä ja kynttilöitä poltella läheisten muistoksi....

Mukavaa Pyhäinaikaa!

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥Kyllä on kaunis kranssi! Hyvää pyhäviikonloppua♥

MummonPajukori kirjoitti...

Ihanainen kranssi.. Hyvää Pyhäinpäivää sinulle:)

Lisbet kirjoitti...

Oikein hyvvää kekrii siulleki,halloveenit saavat miunki puolestain olla muihen juhlii.

Kirsi H kirjoitti...

Kaunis on kranssi ja ainakin minulle kurpitsat ovat syksyn koristeita, enkä yhdistä niitä pelkästään Halloweeniin. Pikkukurpitsat kivoja käyttää esim. syksyisissä kimpuissa. Tunnelmallista ja leppoista pyhäinpäivää sinullekin!

ArmiL kirjoitti...

Kaunis kranssi ihanine kurpitsoineen:) Oikein rauhaisaa ja leppoisaa kekriä sinulle:)

anni kirjoitti...

Iltoja siulle ja leppoisaa pyhäinpäivää.
Mieki isäni haual käyn viemäs kynttilän, joskus teen niin päin, jotta isänpäivänä vien kynttilän ja krnssin, jos olen kranssin saanut aikaiseksi.

elina kirjoitti...

Minulla halloween olisi mennyt ohi kokonaan, mutta isäntä luki niksipirkkaa ja siinä ehdotettiin kurpitsan laittamista koristeellisiin sukkahousuihin ja siinä olisi sitten koriste valmis:)
Rauhallista pyhäinpäivän aikaa sinulle.

annikki kirjoitti...

kaunis tuo kranssi kyllä onkin.ei meilläkään juhlita halloweenia.kynttilät viedään rakkaittemme haudoille.
hyvää pyhäinpäivää siulle ja perheellesikin.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kaunis kranssi.
Ja nuo pienet,somat kurpitsat käy niin hyvin koristeeksi.

Katoin noita viuhka koristeita tuos alareunas miten kauniit,sius taitakin olla sidontamestarin/floristin "vikaa" =))))

Tosi K-A-U-N-I-S.

Oikein mukavaa ja rauhallista pyhäinpäivä viikonloppua!!!

*Tuula Iiris*

kolibrin-kiemurat kirjoitti...

Kauniin kranssin oot vääntänyt ihan luonnon materiaalista. Hyvää pyhäinpäivää.

MiEiVi kirjoitti...

Kaunis! Muistorikasta pyhäinpäivää!

Virpi kirjoitti...

Hieno on tämä kurpitsakranssikin. Epäilenpä, että linnut käy tyhjentämässä kranssin parempiin suihin :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upea kranssi.

Hyvää Pyhäinpäivää ja leppoisaa viikonloppua.

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Kaunis kranssi ja erityisen hyvin sopii ovea koristamaan ja tervetulleeksi toivottamaan juhlipa mitä vaan. Meillä vietetään Pyhäinpäivää, ihan perinteisesti. Työpaikan ruokalassa on Kekriä vietetty tarjoamalla syksyn herkullista satoa, mukavaa sekin.

Purppura Perhonen kirjoitti...

Kaikkea kaunista olet saanut aikaiseksi sitten "viime näkemän"!! Sinun blogista saa kyllä aina niin ihania ideoita, kun vaan olisi aikaa toteuttaa!! Onneks täällä voi sitten aina käydä muistelemassa, mitä kaikkea ihanaa sitä onkaan ollut aikomus tehdä :D

Anneli kirjoitti...

Kiva tuollainen "elävä kranssi". Saattaa kyllä ne tintit hoitaa hävittämisen. Minä ostin kerran markkinoilta tuon tyylisen ja ajattelin sen säilyvän, mutta ne linnut.... ;(
Mukavaa marraskuuta ♥

Sari Räsänen kirjoitti...

Kaunis kranssi!! Mekään ei vietetä haloweeni. Meillä on vanhimman tyttären synttärit juuri .31.10 ja tyttären pojan synttärit 1.11 siinäpä sitä juhlimista kerrakseen!!

Rentukka kirjoitti...

Noiden kurpitsojen verran voi hyvin antaa liennytystä halloweenille! Unohdin laittaa kurpitsavalot pihalle, vaikka semmoset on joskus tullut hankkineeksi. Kai ne voisi vieläkin sytyttää?

Rentukka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Kauniin kranssin teit! Mukavaa uutta viikkoa!