sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Jo ol aikakii

Huomasin jotta miul on oven pääl viel joulukranssi, mite lie sinne unohtunu. Pakko ol ottaa se alas ja korvata hieman keväisemmällä.
Nää kranssit mie oon joskus isse tehny, oon punot pajust pohjan ja sit kuumaliiman kans, liimasin kaikenlaisii koristuksii. joit oon ostant kirpputorilt, tai alennusmyyntilöist, sit joukos on käpyi, pähkinöit olkii ja ihan kaikenlaist mitä nyt vaa satun löytämää.Tään mie laitoin sit sen joulusen tilalle.

Täs yksityiskohta siint jouluset kranssist,

Täs sit siint kevväisest
Tää sininen on yks miun mieleisin kranssi, nuo pienet astiat oon sanut  miun vanhimmalt risttyttöselt, Turkin tuliaisii ,hää saakii tään kranssin joskus sit perinnöks.
Täs yksityiskohas on mukana vanha kaakkuhaarukka, ei oo hopiaa, mitä alpakkaa lienee ni raaskin sen liimata koristammaa kranssii.
                                            Nuo pienet astiat on ylen sievii, tuo kuppi kävis sormustimest, on just sen kokonen. Hieman on jo ruusukii ajansaatos haalistunu, aikonaa se ol vaalianpunanen.

Ilost pyhäpäivää teil kaikill.      

4 kommenttia:

Paula Kristiina kirjoitti...

Tulin heti vastavierailulle ja niin mukavalta näyttää täällä:) Kauniita kransseja olet tehnyt! Nyt kun sanoit mullakin on vielä jouluinen havukrnssi ulkoovessa. Tarttis varmaan vaihtaa, kunhan kerkiän. Minäkin ostin tuon pääsiäismunat kirjan menneenä viikolla. Yhden olen saanut vasta aikaiseksi,kun yritän noita muita keskeneräisiä töitä tehdä ensin valmiiksi.Tänne jään kyllä lukijaksi:)

Yksinäinen Ratsastaja kirjoitti...

Luomisen voima on taas puhunut.Kädentaitosi on aivan omaa luokkaansa ja osaat tehdä noin monipuolisesti , kaikki onnistuu, lapaset ja kranssit. mistä saat noi ideat? omasta päästä kaiketi.

Anonyymi kirjoitti...

Hospoti pomilui, ku Sie olet voikoi kaikkie zomaista luatimah! :)
Jatka vai harrastuksie!
mirjuska

Anneli kirjoitti...

Tuo on kyllä upein kranssi, jonka olen nähnyt.
Sopisi meidänkin oveen :)
Mukavaa alkavaa viikkoa !